dogum tarihine göre sayı falı

Sponsorlu Bağlantılar

yalan_hayat

yalan_hayat

Üye
    Konu Sahibi
dogum tarihine göre sayı falı
SAYI FALI karekterinizi öğrenmek istemezmisiniz? Doğum gününüz,doğum ayınız ve doğum yılınıza göre hesaplıyoruz. Numoroloji bizim için neler söylüyor.. Aşağıdaki vermiş olduğumuz örneğe göre çok kolay şekilde bulabilirsiniz sayınızı.İyi eğlenceler.

Örneğin doğum tarihiniz 1 Ocak 1993 ise;
1+1+1993= 1995

1+9+9+5= 24
2+4=6

1
YARATICI
Sıcakkanlı girişken ve yaratıcısınız. Hırslısınız , Prensiplerinizden ödün vermezsiniz.. Aşkta sadakat sizin için çok önemli...

2
VİCDANLI
Çok duyğusalsınız. Huzur sizin için çok önemli.Çevrenize karşı çok duyarlısınız. Vicdanlısınız ...

3
ÇAPKIN
Özgürlük sizin için çok önemli.Sıkıya gelemezsiniz,meraklısınız.Aşk hayatınız çok renkli,ikna temek sizin için çok kolay...

4
ÇALIŞKAN
Çok çalışkan ve çok düzenlisiniz. Evlilik için ideal bir tipsiniz

5
CESUR
Tutkulu ve çok cesursunuz.Kollamay korumayı seviyorsunuz.Haksızlığa gelemiyorsunuz....

6
ROMANTİK
Güven sizin için çok önemli.İnsanları çok seviyorsunuz.Yardımlaşmak hoşunuza gidiyor,yardımseversiniz.Ayrıca çok romantiksiniz...

7
TUTKULU
Son derece tutkulusunuz.Macerapressiniz ve kararlısınız.Günübirlik ilişkiler size göre değil.....

8
DİSİPLİNLİ
Disiplinli ve organize bir şekilde çalışırsınız. Kıskanç bir sevgili olursunuz....

9
DUYGUSAL
Tutkulusunuz,birlikte olduğunuz kişiyi çok mutlu edersiniz.İdeallizsiniz....

--------------- Ekleme ---------------

benim ki
6+12+1993=2011
2+0+1+1+=4

4
ÇALIŞKAN
Çok çalışkan ve çok düzenlisiniz. Evlilik için ideal bir tipsiniz :evet::evet:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
vay güzelmiş teşekkürler...

6
ROMANTİK
Güven sizin için çok önemli.İnsanları çok seviyorsunuz.Yardımlaşmak hoşunuza gidiyor,yardımseversiniz.Ayrıca çok romantiksiniz...

Revengeful

Emekli Yönetici
7
TUTKULU
Son derece tutkulusunuz.Macerapressiniz ve kararlısınız.Günübirlik ilişkiler size göre değil.....

qirL1903

qirL1903

Üye
8
DİSİPLİNLİ
Disiplinli ve organize bir şekilde çalışırsınız. Kıskanç bir sevgili olursunuz.... :hmmm

qirL1903

qirL1903

Üye
Calısmaya karar verirsem eh işte :ehe . 2.kısmı kesinlikle doğru :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
1+1+1993= 1995
1+9+9+5= 24
2+4=6

Şimdi,ayı,günü yılı topluyoruz-yılın ortasındaki iki rakam ile en başta çıkan sonucun son rakamını topluyoruz-burdan çıkan sonucun son rakamı ile ay ve günümüzü topluyoruz..
Bu nedir yahuu:d:

Bir an Matematik öğretmenimin çıldırdığı ve bana ayakkabısını fırlattığı anı hatırladım:d:

Love Prince

Love Prince

Üye
3
ÇAPKIN
Özgürlük sizin için çok önemli.Sıkıya gelemezsiniz,meraklısınız.Aşk hayatınız çok renkli,ikna temek sizin için çok kolay...

:ehe:ehe

yalan_hayat

yalan_hayat

Üye
    Konu Sahibi
1+1+1993= 1995
1+9+9+5= 24
2+4=6

Şimdi,ayı,günü yılı topluyoruz-yılın ortasındaki iki rakam ile en başta çıkan sonucun son rakamını topluyoruz-burdan çıkan sonucun son rakamı ile ay ve günümüzü topluyoruz..
Bu nedir yahuu:d:

Bir an Matematik öğretmenimin çıldırdığı ve bana ayakkabısını fırlattığı anı hatırladım:d:

şimdi hesaplamayı yaptıktan sonra en son çıkan rakamla nasıl bi karaktere sahip oldugunu öqreniyosun :evet::evet:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
şimdi 6 yı neden bu kadar çok sevdiğimi anladım.

Dafny

Dafny

Üye
1
YARATICI
Sıcakkanlı girişken ve yaratıcısınız. Hırslısınız , Prensiplerinizden ödün vermezsiniz.. Aşkta sadakat sizin için çok önemli...
dogru :evet:

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
5
CESUR
Tutkulu ve çok cesursunuz.Kollamay korumayı seviyorsunuz.Haksızlığa gelemiyorsunuz....

Üst Alt