Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğum Gününüze Gore Rengınız ve Anlamı ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derya58
Üye
Konu Sahibi
Doğum Gününüze Gore Rengınız ve Anlamı ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar ben yaptım rengım Turuncu anlamıda kesınlıkle benı anlatıyor....
"The Patriot"
Üye
iyide burdaki renklerin birçoğu beni anlatıyor nasıl olacak
derya58
Üye
Konu Sahibi
[QUOTE="The Patriot";1384382]iyide burdaki renklerin birçoğu beni anlatıyor nasıl olacak [/QUOTE] hehe hehe.... Orasını Bilemem Artık Arkadasım Sen Hepsınde Kendını Buluyorsan Ben Ne Dıyeyım Ole Değil mi?
ash54
Üye
hımm beklediğim renk çıkmadı
Catty
Emekli Yönetici
Beni Kestane rengi çok güzel anlatmış.. Fakat Keşke burda paylaşsaydın..
Haklısn arkadasım yaptım ama orjınalı gbı olmadı yada ben beceremedım...
burak9400
Üye
my color is turkuaz aynı ben yaaa biraz eksik anlatmışlar ama o kadar da olsun
Pure Life
Üye
altın rengi
Mustafa Furkan
Üye
TURKUAZ Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever. Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir.
@y$é
Üye
turuncu (bana uyuyo birazz)
CryDaqqeR
Üye
KIRMIZI Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlar da yok değildir. İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz. benim ki bu çıktı fakat hiç alakası yok genelde çekingen birisiyimdir ama bazen tutuyo sağolasın paylaştığın için
derya58
Üye
Konu Sahibi
Yorumlarınız için hepınıze tesekkur ederım....
devrim_rmzn
Üye
bu sıralamaya göre dünya üstündeki insanlar birbirlerine cok benziyor...
derya58
Üye
Konu Sahibi
İllakı bır yanımız benzemelı yoksa baskasına tahamul bıle edemeyız kı. Herkes bırbırne zıt karakter olsa nasıl anlaşma olacak. Tabı buda senın fıkrın saygı duyar yorumun ıcın tesekkur ederım...
Salih Baba™
Üye
Lacivert çıktı ama çoğu renk yorumu bana uyuyor....
pisicikk
Üye
BEJ (13-22 Eylül) Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.
küçük şeylerden mızmızlanır hariç bana uyuyor paylaşım için teşekkürler...
Cynical
Üye
"Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır..." İyi güldürdü öğlen öğlen...