Doğum Günü Mesajları 2014

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Doğum Günü Mesajları 2014
En güzel ve en yeni doğum günü mesajlarını burada bulabilirsiniz arkadaşlar.2014 Yılına özel birçok doğum günü mesajı sizlerle..


Allahıma binlerce kez daha şükürler ediyorum Bugün Doğum günü ve Seni yeryüzüne gönderip karşıma çıkardığı için teşekkürlerimi sunuyorum.

Belki de bugün birçok kişiden doğum günü mesajı alacaksın ama şu an okuduğun en farklısı ve en özeli çünkü bütünüyle sana sevgiyle yazılmış bir mesajdır bu. İyi ki varsın birtanem..

Bir doğum günün daha geldi. Böylece bir yıl daha bitti, aman nolur üzülme zaman çabucak geçiyor diye.. Bak herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda ardına baktığında umarım ”harikaydı” dersin..

Farkına vardın mı bugün biraz daha yaşlandın, ama önemi yok sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın. İyi ki varsın.Doğum gününü kutlarım.

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun...

Yıl 2014 ve bu saat itibariyle senin Doğum günün.. Unutuldun sanma, Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum, hoş bir mesaj gönderebilmek için sana pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için.

Bir yudum sevgi kocaman bir okyanusa bedeldir. Şimdi ben uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim.Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum..Doğum günü kutlu mutlu olsun.

Rüzgar umudunu taşısın, deniz mutluluğa ulaştırsın, gökyüzü de sevgiyi hediye etsin, yağmur gönlüne neşe getirsin. Yaş günün kutlu olsun.

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın…

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara.

Dileğim bugün dilediğin arzuladığın tüm dileklerin gerçek olsun. Belki şuan yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Nice yaşlara tatlım.
 


Üst Alt