Czmi
Üye
Doğum günü kutlama hakkında YARDIM =)
Merhaba arkadaşlar.. Bu günlerde biraz düşüncelerdeyim.. Kız arkadaşımın doğum gününe 1 haftadan az kaldı ama nasıl kutlayacağımı bilemiyorum. Kesinlikle farkı ve orjinal birşey olmalı ama ne?
Hediye aldım ama nasıl vermeliyim. Dediğim gibi hoş bir sunum olmalı.
Arkadaşlarını topla ışıkları söndür tarzında birşey değil de daha çok eğlenceli birşeyler arıyorum
Mesela hediyeyi balonlara (15-20tane) bağlayıp vermek gibi hoş ve eğlenceli şeyler. Bu tarz bir düşünce veya önerisi olan varsa yardımını bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler
Soran olur diye, 8 aydır çıkıyoruz
Hediye aldım ama nasıl vermeliyim. Dediğim gibi hoş bir sunum olmalı.
Arkadaşlarını topla ışıkları söndür tarzında birşey değil de daha çok eğlenceli birşeyler arıyorum
Mesela hediyeyi balonlara (15-20tane) bağlayıp vermek gibi hoş ve eğlenceli şeyler. Bu tarz bir düşünce veya önerisi olan varsa yardımını bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler

Soran olur diye, 8 aydır çıkıyoruz
o yüzden o tarz bi fikir veremiyeceğim.Ama şöle bişey söyleyim illa da atraksiyon yapmana gerek yok içten ve samimi ol yeter çünki bazen sadelik çok daha tatlı gelebiliyo kurgusal şeylerden daha iyi bence.Bol şanslar
şaka şaka.Tabi ki karakter,tarz,hayata bakış açısı yaşla alakalı "27 olunca insan sıradanlaşmak zorunda kalıyo"
yok yav öyle bi şey dilim sürçmüş