Doğum günü kutlama hakkında YARDIM =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Czmi

Üye
    Konu Sahibi
Doğum günü kutlama hakkında YARDIM =)
Merhaba arkadaşlar.. Bu günlerde biraz düşüncelerdeyim.. Kız arkadaşımın doğum gününe 1 haftadan az kaldı ama nasıl kutlayacağımı bilemiyorum. Kesinlikle farkı ve orjinal birşey olmalı ama ne?
Hediye aldım ama nasıl vermeliyim. Dediğim gibi hoş bir sunum olmalı.
Arkadaşlarını topla ışıkları söndür tarzında birşey değil de daha çok eğlenceli birşeyler arıyorum
Mesela hediyeyi balonlara (15-20tane) bağlayıp vermek gibi hoş ve eğlenceli şeyler. Bu tarz bir düşünce veya önerisi olan varsa yardımını bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler :)

Soran olur diye, 8 aydır çıkıyoruz

bratislav

bratislav

Üye
Arkadaşım inşallah parlak bi fikri olan yardım eder.Ben valla kargoyla yollamıştım:kop:o yüzden o tarz bi fikir veremiyeceğim.Ama şöle bişey söyleyim illa da atraksiyon yapmana gerek yok içten ve samimi ol yeter çünki bazen sadelik çok daha tatlı gelebiliyo kurgusal şeylerden daha iyi bence.Bol şanslar

Czmi

Üye
    Konu Sahibi
orası oyle de benm yapım biraz farklı mı desem ne :D
Sıradan olmayı pek sevmıyorum farklı bir sunum hoş olacaktır :)

bratislav

bratislav

Üye
Sıradan olmak kötü mü yaww:d:şaka şaka.Tabi ki karakter,tarz,hayata bakış açısı yaşla alakalı "27 olunca insan sıradanlaşmak zorunda kalıyo":)) Ama taktir ettim sevdiğin kıza değer verip çaba sarfetmen son derece güzel bi davranış doğru yoldasın.Kimse de fikir yok galiba.Bekle sen yazarlar merak etme

Czmi

Üye
    Konu Sahibi

Hediyemi anlatıyorum.. Bin parçalık bir yapboz.. (google'a mutlulugun resmı yazınca cıkar) 6-7 parçaya bolup dogum gunune kadar hergun farklı saatlerde çalıştıgı alışveriş merkezinde farklı kucuk cocuklar tarafından verilecek.. dogum gununde de ben son parca ve cerceveyı verıcem. ayrıca kahve dunyasından en seviği 1 paket çikolatayı 1 kutuya koyup hepsine özel notlar yazıcam. son olarak da cok istediği eteği veya 100 parçalık çello cd sini almayı dusunuyorum. bu 3ü işte..

bratislav

bratislav

Üye
Bilmem mi o resmi daha 2 gün önce yatakta yatanları emaille göndermiştim.Senin fikre ihtiyacın yokmuş ki:)Bi pakette selpak yolla kesin ağlar:)Ben yukarda kargoyla mı yolladım demiştim:hmmmyok yav öyle bi şey dilim sürçmüş:kop:

rapege

rapege

Üye
hastaneye gidiyoruz falan de acil babama anneme bişi oldu seni görmek istiolar de sonra gider gibi yap çek arabayı sağa sonra ver hediyeni falan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt