Dogrudan win 8 kurma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
Dogrudan win 8 kurma
Oncelikle merhaba iyi geceler arkadaslar
Simdi ben 0 yeni aldigim win7 bilgisayarima 64 bit win 8 kurmak istiyorum ama boot felan ugrasmadan yani zaten kaybedecek verim yok direkt olarak win 7 gitsin win8 olsun boyle bir kurulum yapmak istiyorum ama bir turlu basit anlatim bulamadim yardimci olbilecek var ise hangi dosyayla nasil kuracagimi anlatirsa cok makbule gecer tesekkurler
Not : sistem gereksinimlerim yetiyor

Ekleme: sureli bir surum istemiyorum hep kullanacagim bir win8 surumu olsun

fnldstntn

Üye
Eğer pcyi yeni almışsan çok uygun bir fiyata win 7 lisansını win 8 e yükseltebilirsin...Sanırım 30₺ idi bir araştır istersen...Şu an elinde win 8 dvd si veya iso dosyası varsa win 7 de olduğu gibi kurulum yapabilirsin...

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
Malesef iso yok nerden indirebilirim kurulumu boot la olcak demi biraz daha detayli yardim edersen site linki vs cok sevinirim simdiden tesekkurler

fnldstntn

Üye
....

- - - Eklendi - - -

Evet boot şeklinde temiz bi kurulum yapabilirsin veya direk win 7 yükseltme de yapabilirsin bott gerekmesen dosyaların içindeki setup dosyasına çift tıklayarak yükleyebilirsin...Şu an henüz final sürümünün download linkleri pek yok ayrıca forumda paylaşmak yasak...

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
O setup dosyasini nerden bulabilirim bide ona tikliyinca direkt yuklucek kendisi demi ama benim bilgiler felan silincek ama onemli degil silinsin ben ugrasmadan yapmak istiyom zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...