doğru söe ne hacet!!!(kızları ilgilendirir)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
doğru söe ne hacet!!!(kızları ilgilendirir)
Şu kızlar fotoğraf çekinirken göğüs dekoltesi vermek için eğildikleri kadar Namaza eğilseler Cennete gidecek diyen erkeklere ;Peki ya siz ?Namaza eğilen kıza mi bakıyorsunuz, göğüs dekoltesi verene mi ?

kızlar ;Peki siz ?Erkeklerin bakması uğruna cennetten Vazgeçecek kadar düştünüz mü ?
Unutmayın erkekler göğüs dekoltesine eğilenle eğlenir, Namaza eğilenle evlenir... ♥

----------Eklendi @ 15:29:39 ---------- Yazıldı @ 15:27:07 ----------

başlığı yanlış yazdım düzeltemiyorum kusuruma bakmazsınız artık sağolun var olun

greenmile

greenmile

Üye

Kimin cennete gidip gitmeyecegine insanlar karar veremez.Ne sabah aksam namaz kilan ama bi o kadar da sahtekar insanlar taniyorum ben.

Diger bir konu ise rahatsiz olan varsa bakma z olur biter.Kisilere yargilamak kimsenin haddi olamaz

Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir

• Beğen
Tepkiler: minoo
yakup_281

yakup_281

Üye
Yani namaz kıl ama her tùrlü pisliği yap cennete git yok böyle bişey

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye

Kimin cennete gidip gitmeyecegine insanlar karar veremez.Ne sabah aksam namaz kilan ama bi o kadar da sahtekar insanlar taniyorum ben.

Diger bir konu ise rahatsiz olan varsa bakma z olur biter.Kisilere yargilamak kimsenin haddi olamaz

Çok güzel açıklamışsın teşekkürler :)

greenmile

greenmile

Üye
Yani namaz kıl ama her tùrlü pisliği yap cennete git yok böyle bişey
hersey kalpte biter inanmakta biter kardesim,gerisi bana gore tefferuat

minoo

minoo

Üye
Allah katında kimin ne durumda olduğunu sorgulamak kula düşmez diyor ve tartışmaya müsait olduğundan konuyu kapatıyorum.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt