Doctor Who Tema İsteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egeerim

Üye
    Konu Sahibi
Doctor Who Tema İsteği
Telefonumun n82. Yani Nserisi. S60v3.

Telefonum için Doctor Who Temaları istiyorum. Yapabilirseniz çok memnun olurum :)
Fakat birkaç tane istiyorum. Tardis üzerine dayalı bir tema. Christopher Ecc. David Tennart Matt Smith gibi yeni sezon doktorları üzerine kurulu bir kaç tema. ya da duvar kağıdı sürekli değişen bir tema. değişen resimler ise ya doktorlar ya da doktorların yardımcıları. Rose Tyler, Martha Jones, Donna Noble, Amelia Pond, Rory Pond ( Williams ) , River Song, Sara Jane Smith, Tardis'in matrisini oynayan kız gibi yeni sezonda gözüken yardımcılarının değişen temaları. Siz daha iyi bilirsiniz fakat ben öneri sunmak istedim. Sonra doktor'un başına dert açan uzaylıların değişen temaları. Slithenler, dalekler, sibermenler, sontaranlar, oodlar, ağlayan melekler, sessizlik, davros ( dalek-insan karışımı ) gibi temalar istiyorum. Çok zor olarak gözüktü şuan bana fakat bunu cidden çok istiyorum. Bir Doctor Who hastası ve hayranıyım. bir de menü'de ki rehber mesajların değişmesini de istiyorum. tema'ya uygun olan birşey yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler. İyi günler :)

Unutmuşum :P Doktor'un gezegeni gallifrey dünya'nın uzaktan görünüşü doktor'un gezdiği gezegenler. 50milyon 53 yılında ki New new new new new new new new new new new new new new new york yani 15. New york'un durumu. Doktor'un geçmişte ve gelecekte gittiği gezegen ya da dünya şehirlerinin halleri beni çok sevindirir. Astronot olmak isteyen biriyim zaten :)

Doktor şeytan ile karşılaşmıştı. Şeytanın resmi de olur :)

Doctor Who dizisi ile ilgili hemen hemen herşey olabilir fakat bunlar benim hoşuma giden yönleri :)

Bir de benim temalarda en çok şikayetçi olduğum şey mesaj yazarken ya da okurken yazıların gözükmemesi. Bunun yüzünden çok sevdiğim temaları kullanamıyorum. Bunu da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim :)

Her şey için çok teşekkür ederim :)

" Trust me. I am Doctor. "
" Allonz - y "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt