Dlna

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Dlna
hdmı yok dediniz peki ya DLNA varmı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet DLNA desteği var ancak şu an aktif değil sanırım.
Nokia kendine özel DLNA uygulaması olan "Play To" uygulamasını WP8'e uyarlamak için çalışmalarını sürdürüyor ancak bunun için Microsoft'un da öncelikle bazı düzenlemeler yapması gerekiyormuş.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
mevcut durumda sony ve philips televizyonlar için uzaktan dlna kontrol uygulamaları var fakat dlna oynatıcı olarak play to uygulamasını beklemeniz gerekiyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Apollo+ içerisine dahil olabilir mi peki bu play to özelliği :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
:spr

nanotex

nanotex

Üye
:worshippy:

braayn

braayn

Üye
Sabır etmemiz ve bu cihazlara ve bu sisteme güvenmemiz lazım.Yok kapalı kutuymuş,Yok ağırmış,Yok market uygulamaları azmış sorarım arkadaşlar ilk android çıktığında kimler kullandı neler eksikti neler şuan çok daha hızlı ekosistem gelişiyor ,sorarım 2-3 yıldır piyasada olan S2 kullanıcılarına kaç defa güncelleme aldılar sevgili samsungdan 30 ayı geçkin 820 black kullanıyorum 20 e yakın güncelleme aldım ve dahada alıcaz yani.Çok oyun oynayan biri değilim.Adı üstüne Cep telefonu akıllı oyun için gidip psp veya Xbox veyada ps3 alın takılın ne kasıyorsunuz bu kadar telefonoyunlarına ....

- - - Eklendi - - -

bu arada sabır etmemiz değilde sabretmemiz lazım :) Güzelim TÜRKÇEYİDE katlettik...

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elbette, şu an mevcut imkan ve özelliklerle keyfini çıkarmaya bakalım.
Sistem Mayıs ortalarına doğru çok daha iyi bir durumda olacak buna inanıyorum ben.
Mağazaya gelince, damla damla büyüyor günden güne.
Bir süre sonra bir bakacaksınız ki göl olmuş. :oke:

Telefonları alır almaz hemen 1 hafta kullanıp peşin hükme varmaya, hemen yargılamaya, altında üstünde sorun arayıp moralinizi yıpratmaya çalışmayın. Biraz zaman tanıyın, keyfini çıkarmaya çalışın. Olmadık yere kendinizi güzelim telefonlardan soğutmayın.
Özellikle Lumia cihazların tam düzene girmesi ve her yönüyle keşfedip telefonla bütünleşebilmeniz için 1 aydan fazla zaman geçmesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...