• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

dJ_tuRhAn sAhİn Production [ 2. productionum bu sefer süper oldu ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
dJ_tuRhAn sAhİn Production [ 2. productionum bu sefer süper oldu ]
Arkadaşlar Link Altta Baştan sonra Dİnleyin sadece baştan sona dinleyin tam baydıgınız anda bianda kopacaksınız inanın bana :D

Not: Herşey Bana Aittir

Not2: Dj tuncay ve Dj kantik Özellikle sizin yorumları istiyorum ve dj koray abiminde ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
aşırı uzun..

producertuncay

producertuncay

Üye
İyi olmuş bu sefer benim ve Kantiğin şarkıları değiştirmemişsin bu çok daha eii :D

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim adı üstünde production :D kısamı olsaydı yani :D Allahım yha. yha herneyse tuncay abim teşekkür ederim yorumun için valla senin derslerine ihitiyacım :D var ama nasıl sana ulaşabilirim bilmiyorum :D [email protected] u eklersen ordan seninle iletişime geçebiliriz ;)

speedrush

speedrush

Üye
Kardeşim parçan güzel olmuş eline sağlık (:
Başarılar.

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Hep aynı melodi ya. Sevmedim. Ama eline sağlık sen de uğraşmışsındır :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Küfürlü mesajlar ve yazan kişiler hakkında işlem yapılmıştır, bir daha görmemeyi umuyorum!

producertuncay

producertuncay

Üye
İşallah admin elimizden geldiğince sakin olmaya çalışıyoruz

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
ama abicim bağzıları haklı !!! yani ben production bilmesem bile muzıgı cok ıyı anlarım. o yüzden bağzı arkadaşlarımız haklı bu production konusunda mesela c4 production guzel yapıyo bende beğendim !!!

c4production

Üye
ama abicim bağzıları haklı !!! yani ben production bilmesem bile muzıgı cok ıyı anlarım. o yüzden bağzı arkadaşlarımız haklı bu production konusunda mesela c4 production guzel yapıyo bende beğendim !!!

parçalarımızı beğendiğin için teşekür ederiz turhan yeni parçalarında başarılara imza atman dileğiyle c4production_grubu

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
parçalarımızı beğendiğin için teşekür ederiz turhan yeni parçalarında başarılara imza atman dileğiyle c4production_grubu

saol abicim ama doğruyu söylüyorum beğeniyorum parçalarınızı hele miss ayşe yokmu :D ÇooK FeNa Yahu xD:D bende artık production yapmaya başlıyorum zaten bu verdiğim konu amatörceydi. Yorumun için teşekkürler ;)

--------------- Ekleme ---------------

saol ama doğruyu söylüyorum beğeniyorum parçalarınızı hele miss ayşe yokmu :D ÇooK FeNa Yahu xD:D bende artık production yapmaya başlıyorum zaten bu verdiğim konu amatörceydi. Yorumun için teşekkürler

He Bide Hak Edene Cevapını Vereceksin Bende Hakettiğin İçin Yorumumu Yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt