• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Dj_tur@n ft. recep ivedik 2008 mix Not: 2008!!!!! yeni yani kendı yapımım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.carlos

Üye
    Konu Sahibi
Dj_tur@n ft. recep ivedik 2008 mix Not: 2008!!!!! yeni yani kendı yapımım
Abicim yeni recep ivedik remix dinlemezsen pişman sen olursun tam manyak bi parça sadece yorum istiyorum link allta:oke:

İş te link yukarıda indirmezsen pişman olursun

Not: Kendi yapımımdır... yorum yapın sadece

DeJaVu1906

DeJaVu1906

Üye
cok manyak olmus yaw cok saol

R.carlos

Üye
    Konu Sahibi
Bişey değil kardeşim ayrıca sana teşekkür ederim senden başka yorum yazan yok konuya çook sağol yani eğer isterseniz devamı gelecek?
:oke:

husi_bjk

husi_bjk

Üye
dostum bu gerçekten 10 numara olmuş yhaa , bende bi tane daha recep ivedik mix vardı çok amatörceydi , paylaşım için saol !

R.carlos

Üye
    Konu Sahibi
Bişey değil kardeşim ( çaktırma ama:islik bende amatorce yaptım ) şaka bea benım bu ısı yapmam cok oluyo yanıde ıstedıgın muzık varsa remıx yaparım yanı kardeş

cCeaNn

cCeaNn

Üye
güzel olmuş fakat recep ivediğin sesi biraz daha belirgin olsaydı süper olurdu;):oke:..

R.carlos

Üye
    Konu Sahibi
abicim looptan ses cıktıgı ıcın son seste oldugu ıcın okadar cıktı yanı sorun bende degıl loop ta yanı

R.carlos

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bi dinleyin müziği yhaw okadar emek verdik dimi

kdr042

Üye
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK :oke:

R.carlos

Üye
    Konu Sahibi
tamm kardeş bişey degıl ıstersenız devamı gelecek ...

--------------- Ekleme ---------------

yha kardeşim okadar indirmizsiniz bari bi teşekkürü çok görmeyin yhaw ayıp yha emeğe saygı lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...