Dj Yıldırım / Yasak Aşk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^^aslı^^

^^aslı^^

Üye
    Konu Sahibi
Dj Yıldırım / Yasak Aşk
yasaklar icin diye tanidim seni, sen bana yasaksin ben sana yasak, elini tuttugum anlarda bile, ne kadar yakinsam o kadar uzak...

seni benden kopardilar bumuydu alin yazim, a$kimi haram ettiler sendin benim hayatim, yasak ettiler seni bana beni sana, baksana gozya$larim yine akiyor damla damla, sensizim be guzelim hasretinle yaniyorum, nerdesin be guzelim yine isyan ediyorum, bir zamanlar goz goze gozlerine bakiyordum, bir zamanlar el ele ellerini tutuyordum, hic ayrilmam derken kavu$mam hayal oldu, kavu$amadim sana umutlarim kayboldu, ayirdilar ikimizi nedenini cozemedim, sensizligin acisini kalbimden sokemedim, seni deliler gibi severken kopardilar, asla vazgecemem derken bizi ayirdilar, yemin etmi$tim sonuna kadar gidecektim, a$kimizin sonu bumu olacakti be guzelim, ne kadar arasamda yoksun benim yanimda, zaman gecmez oldu geceler haram bana, her zaman derdim sensiz yasamak bana olum, sevgimizin son hatirasi sensizlikmi$ be gulum, yildizlara bakarak her gece haykirdim, kaderimmi bumu benim yada benim benim alin yazim, isyanim var sensiz gecen gunlerime, unutma birtanem kalbim hala senin ellerinde...

goz goze el ele iken herkes ustumuze geldi, sevgimiz o kadar buyuktu kimse cekemedi, mutlulugu sende bulmu$tum yasak koydular, sana o kadar baglanmi$tim oyun oynadilar, ayirmak icin herkes elinden geleni yapti, yasak koysalar kalbim sadece sende kaldi, bu kalbimin sahibi bir tek sensin, hic bir$eye degi$mem sensin benim yeminim, kapkara odada icime vuran duygularin, yanimda yoksun sensizlige yanarim, sozlerle anlatamam yaram cok derin, seviyorum seni Allah'ima olsun yemin, caresizim yine gozlerim yildizlarda, hayalin kar$imda uzatiyorum elimi sana, sen beni seviyorsun bende seni seviyorum, bilki ben sadece seni istiyorum, kimse cekemesede birgun birle$ecegiz, istemeselerde sonuna kadar gidecegiz, sevgilim bak gozlerime ver elini elime, gidelim senle ben sonsuza uzak yerlere, kim ne derse desin sensin tek benim icin, kim nederse desin sensin benim her$eyim, sevgimize herkes kar$i ciksada sen benimsin, nerede olursan ol herzaman benim kalbimdesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt