• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

DJ Tuncay Party in the Istanbul (Reggea Tone Version)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
DJ Tuncay Party in the Istanbul (Reggea Tone Version)

Bir Yorumu Çok Görmeyin:oke:

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Vay beeee 1 yorum bile yok Yorum yapın :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
tesekkurler paylasım için daha indirmedim ama sıraya koydum dostum:oke:

mihman

mihman

Üye
güzel bi parça sağol paylaşım için

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Başka yorumm

kronik35

Üye
Pardon işte bu aradığımdı özür. Çok harika yaaa helal sana başarılarının devamını dilerim

mmes

Üye
çok kötü be sen kendini dj mi sandın:D olum bu ne ya bende ölsine takılıodum sırf indirmek içişn üye falan oldum trabzona düşersen bul benide dj gör oke cicim:) dıt dıt la olmaz bu işler!

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
çok kötü be sen kendini dj mi sandın:D olum bu ne ya bende ölsine takılıodum sırf indirmek içişn üye falan oldum trabzona düşersen bul benide dj gör oke cicim:) dıt dıt la olmaz bu işler!
Anlıyorum seni Daha iyisini yaparsan koy buraya dinleyelim yapamıyorsan boşuna rezil etme kendini Bu şarkıda %100 emek var Şarkının herşeyi bana aitt Melodisinden Ritmine kadar.Dıt dıt olamaz diyorsun iyisini yap görelim Haklıysan tebrik ederim haksızsan kendini rezil edersin Beni dinleyenler beni biliyor

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
Anlıyorum seni Daha iyisini yaparsan koy buraya dinleyelim yapamıyorsan boşuna rezil etme kendini Bu şarkıda %100 emek var Şarkının herşeyi bana aitt Melodisinden Ritmine kadar.Dıt dıt olamaz diyorsun iyisini yap görelim Haklıysan tebrik ederim haksızsan kendini rezil edersin Beni dinleyenler beni biliyor
katılıyorum sana dostum emeğine sağlık çok güzel olmuş
Lütfen beğenmeyen arkadaşlarımız beğenmediklerini nazik bir dille ifade etsinler :oke:

emo67

emo67

Üye
emeğine sağlık arkadasım , süper olmuş bence , ayrıca bosver seni kötüleyenleri tam gaz devam:oke:

IIkLoSeII

IIkLoSeII

Üye
Sanırım yapan arkadaş rumbadan esinlenmiş gerçekden süper olmuş ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt