Dj SoNBeLa & Gökçe Kırgız - Yıldızsız Geceler

Sponsorlu Bağlantılar

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Dj SoNBeLa & Gökçe Kırgız - Yıldızsız Geceler
Bu sarkıya remix yaptıgıma pişman oldum
Şarkının orjinal adı:YILDIZSIZ GECELER
Son dakika haberi 5 dakika once duzenlemiştim yaa :(
Şarkı
Hilal Nur Tektas Söz ve beste ona ait oldugu söylendi
Daha önceden Tugba Yıldız'inye bilinen sarkının tüm hakları TEKTAŞ'A ait oldugu iddia edildi
şARKIYI SÖYLEYEN GöKÇE KIRGIZ olarak anılıyor bu yuzden söyleyen kişiyi anonim diye geciyorum

DJ SoNBeLa Mix VERSİYONU

Sarkının Orjinal hali yinede bazı yerlerde echo ekledim

BEGENMEYENLER OLDU DİYE ORJİNAL HALİNİ de eklemeye calıştım gerci orjinalde microfon sesleride vardı

pesimist_style

pesimist_style

Üye
sLm sonbela gerçekten bu gökçe kırgızmı!

dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol kardes

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
sLm sonbela gerçekten bu gökçe kırgızmı!
evet gökçe kırgız dendi tabi bjk lisesi solisti geciyordu o mu degilmi tartışılır acık bir cevabı verecekişi yok suanda araştırma yaptım SARKI gökce kırgız yazıyor media playerde bjk lisesi solisti
YIZSIZ GECELER

bana da kalbime gomerim remixini yapmıştım bununda yaptım ama ismi yazarken yogun calışmalardan dolayı hata olmuş yaklaşık 3gunluk uykusuzluktan sarhoşluk vardı içimde gökçe yerine özge diye upload etmişim vede burdada o şekilde yayınlamıştım öglen civarı dinledigimde gökce kırgız bulamayınca aklıma geldi degiştirdim bunun için herkezden özür dilerim birde remixi begenmeyen arkadaşlarımız oldu bu yuzden orjinal şeklini vermek istedim

SerdaR654

Üye
Link Ölü

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline Sağlık.

kuzum_zuzum

Üye
teşekkürler

mayman

Üye
süpeeeeeeeeeeer

Lové*

Lové*

Üye
Süper Bu Şarkıya :)

hakan0456

hakan0456

Üye
rüyalar doğar batar gecelerde karanlıklar çökünce acılar tazedir kalır gecelerde gökçe kırgız dinleyince gerçekten çok güzel bir şarkı

ertexim

Üye
senin gibi sitenin bosuna uye oldum 1000 yıllık link

ibrahim_akkaya

ibrahim_akkaya

Üye
aga bi baksan link ölmüş yaaaa:(:agla:agla

tayfundemir6767

tayfundemir6767

Üye
süper sarkııı :oke:

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
senin gibi sitenin bosuna uye oldum 1000 yıllık link
Arkadasım once konu Tarihine Bak Sonra Yorumları Oku Ondan Sonra Üye Ol Kimse Sana Zorla İndir Demiyor Üye Olda Demiyor KimSe Sizinle Bir Şey Paylaşmak Zorunda Da Degil Emek Verip Konu Acıyoruz Paylasım Yapıyoruz O linkin Kırılması Download Yapılmamasından Kaynaklanıyor Zevkimizden Silmiyoruz Sen Git Dosya.CC Sitesine Kız Maxicep'e Yada Bana Degil Bu Yüzden Forumla İlgili Her Hangi Bir Söz Söylemen Hiç Normal Degil Daha Anlayıslı Bicimde Yazabilirsin

gokhan57200

Üye
link görüntülenemiyorrr kardeşimm koyacaksanız doğru düzgün bir link koyun0:=:0:==.=gkn:==.=

deva1996

Üye
linkler hata veriyo yenileyebilir misiniz :ağlarım:

fxl1992

Üye
Link Ölüyoooooooooooooooooooooooo :S :S :S :S :S :S

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Youtubede Parca Duruyor Dj Sonbela Geceler Olarak Aratırsanız Cıkar ama yakında linki duzenlerim bu kafede youtube girişi yasak :(

Üst Alt