@@@Dj oGuZ@@@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djoguz55

djoguz55

Üye
    Konu Sahibi
@@@Dj oGuZ@@@
resim nasıl sizce yakıyomu ortalığı :DD:D::D:D:D:D:D:yuru:yuru:yuru:pro::)

ouSahin

ouSahin

Üye
küçüklügüm aklıma geldi:)konu yanlış yerde arkadaşım:)

ouSahin

ouSahin

Üye
küçüklüğünmü:D:D:coold::)hahaha nerde olacak ayıptır sorması???:D ayıp değilde lafın gelişi

evet küçüklügüm bu sitede 3 üncü yılım ilk üyeligim DJOGUZ du:) o zamanlar küçüktük tabi...

djoguz55

djoguz55

Üye
    Konu Sahibi
ben bişe sormuştum nereye yazılcak diye !!!(sana bişe diyimmi ama başkasına demiceksinben 12 yaşında bir çocuğum e250 tlfonum varhiç kimseye deme sakın heeeee:D:D::D:D

--------------- Ekleme ---------------

ben bişe sormuştum nereye yazılcak diye !!!(sana bişe diyimmi ama başkasına demiceksinben 12 yaşında bir çocuğum e250 tlfonum varhiç kimseye deme sakın heeeee:D:D::D:D

arkadaşım sana bişi sorcam bu hani cezala ilgili kapatmışlar oraya yazcaktım ama

Alıntı:
djoguz55´isimli üyeden Alıntı http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...a-verilmesini-istiyorum-89489.html#post657672
aslında ben djoguzhan_55 im ben ceza aldım ama yeni üye olarak djoguz55 oldum bakın dikkat edin bir daha üye oldum niye burda olmak istediğim için bendede yanlışlık var biliyorum :)alıntı yazmayı unuttum konu açmıştım ondan ben ceza aldım özürdilicem ama cezamı kaldırmaları lazım(djoguzhan_55den dilemek istiyorum)ondan lütfen cezamı kaldırsınlar ne zmn bitcenide yazmamışlar şimdiden tşkler saygılarımla administörlere ve Maxicep üyelerine !!!'!!!

Herhangi bir şikayetini Adminlerimize pm yoluyla iletirsen sana yardımcı olurlar..arkadaşım:oke:

pm yoluyla 2 kere yolladım cvp gelmedi

ouSahin

ouSahin

Üye
bende sana birşey diyim mi:) 12 yaşındaki bir çoçugun zekasına sahip degilsin..:oke:

djoguz55

djoguz55

Üye
    Konu Sahibi
ALINTI:DEMİŞ OLİM)))evet küçüklügüm bu sitede 3 üncü yılım ilk üyeligim DJOGUZ du:) o zamanlar küçüktük tabi...-------PEKİ NDEN DJOGUZ YAPTIN AYIPTIR SORMASI(BU Bİ TİKTİR ONDAN YAZIYORUM YANLIŞ ANLAMA YAZMAYINCADA OLMUYO:d

bende sana birşey diyim mi:) 12 yaşındaki bir çoçugun zekasına sahip degilsin..:oke:
ANLAYAMADIM DAHA AÇIK YAZABİLİRMİSİN !!!

mservank

mservank

Üye
ALINTI:DEMİŞ OLİM)))evet küçüklügüm bu sitede 3 üncü yılım ilk üyeligim DJOGUZ du:) o zamanlar küçüktük tabi...-------PEKİ NDEN DJOGUZ YAPTIN AYIPTIR SORMASI(BU Bİ TİKTİR ONDAN YAZIYORUM YANLIŞ ANLAMA YAZMAYINCADA OLMUYO:d

ANLAYAMADIM DAHA AÇIK YAZABİLİRMİSİN !!!

valla arkadaş oğuz demiş nasıl anlarsan öyle anla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt