• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Dj KaNTiK My Production Technology & Sen Aglama (Ka2Production) 2009 !!!Ss Disco Melodi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djkantik

Üye
    Konu Sahibi
Dj KaNTiK My Production Technology & Sen Aglama (Ka2Production) 2009 !!!Ss Disco Melodi

>>> <<<

• Beğen
Tepkiler: erhankeser

deejay_tolga

Üye
dj dandık sarkıda senın gıbı calıntı galıba...hıc huyundan fazgecmıcen

qzy_23

Üye
slm dj tolga bu dj kantikin sen ağlama müziğinin orjinalinin ismini biliomusun ?

Dj Zeybek

Üye
çalıntı değil ki bu aynsını yapabilir herkes.ferhatın şarkılarının projelerini görüyorum çalmaya muhtaç biri değil Allah'a şükür orjinaline benzetilmiştir vede farklılıklar vardır çalıntı olsa üstüne eklenmezdi nickine dj yazmışsın ama müzikten anlamıyorsun dan girin dünya 3.sü şuanda (2 Ocak 2010) tiesto 2 armin 1. şu şarkının projesini görmek istiyorum inanmıyorum onun yaptığna diyorsanız [email protected] yada [email protected] ekleyin gösterelim projesini

tiesto0018

Üye
sen agma inmıyor?????

foronc

foronc

Üye
link ölmüşşş:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt