• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Dj KaNTiK Miss Belalim Bubbling Master - Orginal Production Türkiyede ilk

Sponsorlu Bağlantılar

infernoclub

Üye
    Konu Sahibi
Dj KaNTiK Miss Belalim Bubbling Master - Orginal Production Türkiyede ilk

• Beğen
Tepkiler: denizans, TatCeL, emir sarı ve 5 diğerleri

rabidhare

Üye
güzel paylaşım için şaol:D

ellezmusic

ellezmusic

Üye
Türkiyenin her yerinde tüm clublarda her telefonda her evde her arabada bu müzik kantık sana tek bir kelime söylüyorum türkiyede sana kafa tutacak dj tanımıyorum senin kadar üretkeni başarılısı yok göremedim parçalarınla döktüryorsun bir numaralı hayranınım %100 kantık çıyım başkasını dinlemem türkiyede teksin devamını mutlaka bekliyoruz eşin benzerin yok sakın müziği bırakma seni seviyoruz

--------------- Ekleme ---------------

Tüm hollandada ayriyetten bu parça dinleniyor

producertuncay

producertuncay

Üye
Türkiyenin her yerinde tüm clublarda her telefonda her evde her arabada bu müzik kantık sana tek bir kelime söylüyorum türkiyede sana kafa tutacak dj tanımıyorum senin kadar üretkeni başarılısı yok göremedim parçalarınla döktüryorsun bir numaralı hayranınım %100 kantık çıyım başkasını dinlemem türkiyede teksin devamını mutlaka bekliyoruz eşin benzerin yok sakın müziği bırakma seni seviyoruz

--------------- Ekleme ---------------

Tüm hollandada ayriyetten bu parça dinleniyor

Hehehehe Kantik in adını duyuran şarkıda bu ayriyettern Türkiyede en iyi DJ Kantik hem yetenek yönüyle hemde insani yönüyle The Number One Ka2 Production

mihman

mihman

Üye
teşekkürler kardeş güzel olmuş

infernoclub

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

apuzittin

Üye
sagol

tr_anil

tr_anil

Üye
eline sağlık

komen12

Üye
ya beyler nasıl iniyo birisi bilgi verebilirmi :( 4shared indiripmi müziği indircez yoksa:S yardım edin pls

gta

gta

Üye
saollll kaç yıldır bu sarkıyı arıodum

ertyu112

Üye
zaaaaaaaaaaa inmiyı :D

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Link kırılmış hayırlı uğurlu olsun.

SilentOne

SilentOne

Üye
linkmi kırık

tr.cep

Üye
link çalışmıyo düzeltirmisin lutfennn ...

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
saolll

AlpReis

AlpReis

Üye
Link nakavt, ayrıca mis belal bildiğimiz şarkısı dğilmi, başka bir versiyonmu bu

no_speed

Üye
saol kardeş

n4rk0z20

Üye
ındırme lınkınde sorun var luften duzeltırmısınız ?

Üst Alt