Dizüstü Bilgisayar Almak İstiyorum. Ne Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Dizüstü Bilgisayar Almak İstiyorum. Ne Önerirsiniz?
Arkadaşlar 1500tl limitli kredi kartım ve nakit 500tl olacak şekilde 2000tl yi geçmemek kaydıyla diz üstü almak istiyorum. Nasıl bi bilgisayar önerirsiniz?

Tercihim minimum;
-1 GB harici ekran kartı
-4 GB ram
-İ7(en az 2.00 ghrz)
-Marka 1.Dell 2. Acer 3. Lg

bu özelliklerde hangi laptopu önerirsiniz?

fnldstntn

Üye
Kullanım amacı nedir?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Kullanım amacı nedir?

%50 oyun %50 corel, adobe photoshop (cs5-4 vs)

aslında hemen hemen hiçbişeyde kasma olmamasını istiyorum. Dell in xps15 ve xps17 sine bayılıyorum ama pahalı. Hem yazılımsal hem de donanımsal üst seviye kullanıcılara göre bi laptop istiyorum. Ayrıca numeritik tuşlar ve göze hitap edecek bi tasarımı da olsun istiyorum(xps 17 gbi sade ama zevkli ve kaliteli)

futbol123

futbol123

Üye
Kesinlikle Monster notebook u öneriyorum f/p canavarı :)

lolaman

lolaman

Üye
Tehlike ";4570869][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Kesinlikle Monster notebook u öneriyorum [URL="http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61QAL511.html' Alıntı:
MONSTER® Q61QAL511 15.6" - MONSTER® Notebook » 15.6" QAL51 ( GT650M )[/URL] f/p canavarı :)[/SIZE][/COLOR]
Zaten oyun veya performans deyince akla ilk gelen laptop monster oluyor...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hmm bi inceleyeyim bakalım teşekkür ederim

---------- Eklendi @ 10:41:23 ---------- Yazıldı @ 10:24:22 ----------

baktım ama özelik olarak ne kadar iyi gözüksede tasarım ve marka olarak beni tatmin etmedi. İçime sinmedi. Ricam şu; yukarıdaki markalara göre laptop önerin. Çünkü birazda olsa bende marka takıntısı var. O yüzden daha önce adını bile duymadığım bir markayı asla satın almam. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

---------- Eklendi @ 10:43:03 ---------- Yazıldı @ 10:41:23 ----------

hatta sağlamlık tasarımdaki şıklık da önemli.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
monster ı duymadıysan kalıtesını performansını bılmıyorsan o senın problemın kardesım :oke: demek ıstedıgım onyargılı olma... :nono:

ılla marka takıntım var dıyorsan
performansta ıstıyorsun..
Allienware al o zaman :oke:

---------- Eklendi @ 19:14:17 ---------- Yazıldı @ 18:58:40 ----------

şurayı bır okumanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
emoliii

emoliii

Üye
Arkadaşlar 1500tl limitli kredi kartım ve nakit 500tl olacak şekilde 2000tl yi geçmemek kaydıyla diz üstü almak istiyorum. Nasıl bi bilgisayar önerirsiniz?

Tercihim minimum;
-1 GB harici ekran kartı
-4 GB ram
-İ7(en az 2.00 ghrz)
-Marka 1.Dell 2. Acer 3. Lg

bu özelliklerde hangi laptopu önerirsiniz?

bunu öneririm. işlemcinin i-5 olmasına bakma çok güçlü 1 işlemci ve ekran kartı NVidia G610M 550M den sonra en iyisi ram artırması yaparsan biti 24 bit artacaktır (çok gerek yok) oyun performansı sağlar. İşlemciside bütün ADOBE görsel uygulamalarını kaldıracak güçtedir.

futbol123

futbol123

Üye

bunu öneririm. işlemcinin i-5 olmasına bakma çok güçlü 1 işlemci ve ekran kartı NVidia G610M 550M den sonra en iyisi ram artırması yaparsan biti 24 bit artacaktır (çok gerek yok) oyun performansı sağlar. İşlemciside bütün ADOBE görsel uygulamalarını kaldıracak güçtedir.
kardeşim 610m 3.sınıf bir kart ve 64bit anca gt520m ile kıyaslanır.Bitinin arttığı falanda yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt