dizüstü alacağım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
dizüstü alacağım yardım edin
arkadaşlar bir notebook yada netbook alacağım. Kullanım amacım internet film ve ofis öyle çok yüksek bir özellik aramıyorum. Bazı sitelerde var 200-250 tl arası ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Bir bilgisi olan elinde olan varsa yardımcı olsun.bütçem 250 -300 tl. Teşekkürler

mrt-06

mrt-06

Üye
eğer oyun oynayacaksan notebook eğer office ve internet için netbook film 720plik filmleri izlersin

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım oyun falan oynamam ben pc ile internetten film izleme ofis pro bazen foto düzenleme.
not söylemeyi unuttum 2. El

mrt-06

mrt-06

Üye
dur şu model tam senlik amdli bu model türkiyede 2-3 haftada bitmişti internette araştırırsan ne kadar kaliteli bir netbook olduğunu görürsün bunu almanı öneririm. ben bunu bulamamıştım atomun n2800 modellerinden aldım film hariç iyi ama film izlemek için asus amdliyi öneririm 1015bx

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
dur şu model tam senlik amdli bu model türkiyede 2-3 haftada bitmişti internette araştırırsan ne kadar kaliteli bir netbook olduğunu görürsün bunu almanı öneririm. ben bunu bulamamıştım atomun n2800 modellerinden aldım film hariç iyi ama film izlemek için asus amdliyi öneririm 1015bx

ilgine teşekkür ederim arkadaşım lakin benim bütçe max 300 2. El de olur.

mrt-06

mrt-06

Üye
ozaman kardeş yavaş oluyo netbooklar bu var ama film zor eski bir atom lg x130
205TL
bu daha iyi daha iyi bir atom lg x140 290TL

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler 205 lira olan fena değilmiş onu alacağım galiba.

• Beğen
Tepkiler: mrt-06
mrt-06

mrt-06

Üye
ama çok performans beklme yavaş çünkü olcak aldıktan sonra liinux veya abuntu yükle

mrt-06

mrt-06

Üye
son durum ne aldın mı eski atomun performansı nasıl?

Captan Ares

Captan Ares

Üye
ben 2,el lenovo g530 aldım ofis bilgisayarı sahibinden de var 450 tl çok memnunum bence al onu :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
teknosadaydı galiba yada bimekste sıfır LG netbook 300tl bi araştır

- - - Eklendi - - -

ha bu arada netbookla film ancak tvye bağlayarak izlenir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt