skynet Üye BrahimOkumus' Alıntı: Bunu nerede yayınladı ? Genişletmek için tıkla ... E posta olarak geldi
BrahimOkumus Üye skynet' Alıntı: E posta olarak geldi Genişletmek için tıkla ... İlettiğin için teşekkür ederiz o zaman
skynet' Alıntı: E posta olarak geldi Genişletmek için tıkla ... İlettiğin için teşekkür ederiz o zaman
barannn79 Üye Eksik bölümlerin dışında yayınlanan bolumun aktarılmasıda geç oluyor. Bu konuda da eksiklikleri giderirseniz seviniriz MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Eksik bölümlerin dışında yayınlanan bolumun aktarılmasıda geç oluyor. Bu konuda da eksiklikleri giderirseniz seviniriz MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
barannn79 Üye satın ala tıkladım ilk seferde onaylanmadı tekrar tıkladım satın aldı fakat 2 defa ücret kesildi hesabımdan
satın ala tıkladım ilk seferde onaylanmadı tekrar tıkladım satın aldı fakat 2 defa ücret kesildi hesabımdan
alasulumurat Üye Güzel uygulama elinize sağlık. Bugün Game of Thrones 'i izledim hiç sorun yaşamadım. Fakat bende de premium 'a geçerken ilkinde uygulamayı satın alınamadı hatası verdi daha sonra denediğimde aldı. O kısımda sanırım problem var. Bilginize...
Güzel uygulama elinize sağlık. Bugün Game of Thrones 'i izledim hiç sorun yaşamadım. Fakat bende de premium 'a geçerken ilkinde uygulamayı satın alınamadı hatası verdi daha sonra denediğimde aldı. O kısımda sanırım problem var. Bilginize...