Dizimag Yine Gitti

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Dizimag Yine Gitti
Ne istiyorlar bu siteden anlamadım arkadaş bırakın rahat rahat dizimizi izleyelim işte

Tepkiler: Ccihat67
Sana başka dizi izleme sitesi mi yok takma kafaya

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Benim diziler saymakla bitmez

Yine dizimag kapandı dizi-mag.com du dizimag1.com ve dizimag2.com yaptılar şimdi hepsi kapanmışDizimag gibi bi site yok ama diğerleri reklam dolu Hala açılmamış inşallah geri açarlar OOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
gitti valla site inşallah açarlar geriDİĞER DİZİ SİTELERİ AÇIK AMA NEDENSE HEP DİZİMAG E SALDIRIYORLAR
AMACINIZ NE SİZİN!!! DİĞER DİZİ SİTELERİ DE KAPANSIN O ZAMAN
DİZİMAG POPÜLERR SİTE DİYE HEP BUNA MI YÜKLENMELERİ LAZIM !!!!!!!??????

Oğuzhan

Üye
İyi olmus. Biktiydim "Zaağlim bir diktatooor halkina kan aglatiyoooğğrr!" tarzi reklamlardan...

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Hiçte iyi olmadı o tarz bi site açılmaz bi daha

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tabi hemen
Adamlar facebook sayfasından da cevap vermiyor noldu acaba

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Direk siteden açıp izlemek ayrı bir zevk ama

Telif hakları yüzünden sanırım. Dizi izlemem ama konuya yorum atayım dedim

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Evet o yüzden ayrıca yabancidizizle de kapandı yine açıldı
Ama nedense diğer siteleri kapatmıyorlar

Oğuzhan

Üye
Yalan da olabilir bilmiyorum da bazi sitelerde okuduguma gore site sahibinin evine baskin duzenlenmis ve bilgisayarina el konulmus. Ustelik kanun disi hareketlere dizimag1, dizimag seklinde siteler acarak devam ettigi icin cezasi para cezasina cevrilmeyecekmia ve ertelenmeyecekmis. Ayrica yabancidiziizle tekrar kapanmama sebebi sitenin altina telif hakkiyla ilgili bir durumda 3 gun icinde o diziyi sileceklerini belirtmisler.

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Dizimag'de de var mesela Glee dizisini telif hakkı nedeniyle kaldırmışlardı komple tüm bölümlerini
Yasaklar ülkesinde yaşıyoruz resmen

Oğuzhan

Üye
Sacma sacma konusmayin. Herif'in sitesinin Alexa siralamasi 1904, gunluk kazanci 7.000 tl. Vergi vermiyor, hicbir dizinin telif hakkini almamis. Hicbir maliyeti olmadan binlerce lira kazanan bir adami savunuyorsunuz. Butun dizilerimi Dizimag'den izlerdim. Kapanmasina uzuldum ama yaptiklarini savunmuyorum. Cok da iyi olmus.

Tepkiler: Silinen Üye 988579, Türe, TheMadness ve 2 diğerleri