Dizilerde Uyutuluyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Dizilerde Uyutuluyoruz!
Bu videoyu ızledıkten sonra dizi izlemediğime şükrettım şu hale bakın..

• Beğen
Tepkiler: lBnymnmrcNl, PhyscoDevil, OğuzcanAbi ve 2 diğerleri

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
valla benim tek izlediğim dizi leyla ile mecnun gerisi fasafiso

Masha

Masha

Üye
:hmmm

ultrayer6

ultrayer6

Üye
:)

Elektr0

Elektr0

Üye
Sende Gitme ' den başka dizi izlemiyorum TRT1 den başka kanala bakmıyorum. tabi PC yi bırakıp TV gitmek bana göre bişi degiL.. PC varken TV die bir teknolojiye kapalıyım...

----------Eklendi @ 16:00:35 ---------- Yazıldı @ 15:55:00 ----------

Dizilerde Uyutuluyoruz! haklısın kardeş hemde çook haklısın...!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

enkazcı

Üye
kardeş walla bir anda ağlamak geldi içimden biz insanlar bütün dizileri konusuruz.bütün diziler haberlere 1 hafta olur çıkar 2 hafta olur yine çıkar hep çıkar hep çıkar ama şehitler 1 hafta çıkar unutulur :( :(

xserhatx

xserhatx

Üye
kardeş walla bir anda ağlamak geldi içimden biz insanlar bütün dizileri konusuruz.bütün diziler haberlere 1 hafta olur çıkar 2 hafta olur yine çıkar hep çıkar hep çıkar ama şehitler 1 hafta çıkar unutulur :( :(

1 hafta mı ? ?

bir anda 15 şehit verdik o yüzden gündemde bu kadar çok durdu

15 şehit vermeden önce de şehit haberleri aldık 1 2 tane

ancak o şehitler 45 saniyeliğine kahraman oldular

y n s c n

y n s c n

Üye
Öncelikle son günlerde 13 şehidimizin üzerinden bir sürü reklam yaptıkları için ve sonrasında senelerdir adam gibi zaten program yapmadıkları için TV izlemiyorum ve çook memnunum... Varsa yoksa gazete kitap. Televizyonlardaki programlardan nefret ettim iyice artık. Yok evlililk programı, yok yemekteyiz, biri beni giydirsin felan programları.. ne bu ya? en güzeli alacaksın gazeteni okuyacaksın, illede ağlamak mı istiyosun? Alacaksın Fatih-harbiye kitabını okuyacaksın.. Dizilerde bile adam gibi bişey yok biz ne kadar ağlamayı acı çekmeyi seven milletmişiz ya :s

Berlin Boleyn

Öncelikle Paylaşım harika ve son zamanlarda açılan konulara baktığımda en aklı başında konu diyebilirim teşekkürler...
ikinci olarak ''uyutuluyoruz'' evet kesinlikle para ile sex vs. ile gençlerin beyinlerini uyuşturmaya çalışıyolar...bir milleti nasıl hipnotize edebilirsiniz biliyomusunuz ''AKIL KONTROLÜ İLE''...bırak dizileri bu millet lady gagayla bile hipnotize oluyor...anglo saxon (yahudileştirme poliikası) örümcek ağına sakın sakın düşmiyelim...dünyadaki en prestijli yapım şirketlerinin başlarındakine bakın ya yahudi,ya yahudi yalakası yada ateist...sorgulamayan bir nesil yaratıp istedikleri gibi at koşturabileceklerin sanan insanların tuzağına düşmeyelim...ALLAH yardımcımız olsun....:oke::oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
o bi gerçek

enkazcı

Üye
1 hafta mı ? ?

bir anda 15 şehit verdik o yüzden gündemde bu kadar çok durdu

15 şehit vermeden önce de şehit haberleri aldık 1 2 tane

ancak o şehitler 45 saniyeliğine kahraman oldular

KARDEŞ sen 15 şehit demişsin ya biz 13 şehit wermedik mi (hemde o 15 şehit hakkari şemdinlide 5 ekim 2008 de oldu) bu 13 şehit ne zmn oldu düşün bi 14 temmıuz 2011 perşembe Diyarbakır ili Silvan ilçesi kırsal kesiminde operasyon için arazide bulunan bir birliğimiz, saat 14.45 sularında ormanlık bir alanda, bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşmış ve yakın mesafeden sıcak temasa girilmiştir. haberi inceleyebilirsin ama bu şehitlerin ardından 5 gün geçti saat şu anda 23:54 hadi 6 gün diyelim....
19 temmuz 2011 salı günü haberleri izleyen warmı?yoksa söyleyim star kanald atv show ve daha bir çok tv kanalında şehitlerle ilgili haber çıkmadı.hep şike olayıyla çıktı bu mu yani çok fazla basında durması söylermisin serhat kardeş bu mu 4 gün basında kalması fb şike olayı 4 temmuzda oldu 15 gün oldu hâla konusuluyor bu fb olayı :angry::angry::angry:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Uyumak istemeyeni zorla uyutmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt