her nvidiada alınmazbence boşuna tartışıyosunuz git nvidia al ekran kartını kafan rahat etsin performans desen var,kalite sağlamlık desen var
aynı şekilde amd den rakipleride vargenel olarak daha iyi mesela fizik özelliği diğerlerinde yok
ne gibi?Tehlike ";4448707][COLOR="DarkRed' Alıntı:
aynı şekilde amd den rakipleride var[/COLOR]
gt540m rakibi hd6650mne gibi?
tamam öylede bu kartların hiçbirinde fizik özelliği yok nvidia nın bütün kartlarında var neredeyse yani demek istediğim amd de olan ama nvidia da olmayan bi özellik söyle

ben zaten physx kapalı zorluyor kartı açıkken kasıyordu oyunlarda kapatım sorunsuz oynuyorumhaaa ayrıca bısey dıyeyım ben...
Fızık ozellıgı dedıgın physx ama karta cok yuk bındırıyor ve cok sacma bırsey...
Fazladan oyunlarda 2 yaprak sallanıyor gazete ucuyor. Cam kırılıyor felan... Ve performansı dusuruyor... Fazlasıyla gereksız bısey bence
ayrıca nvidia kart alırsam butun oyunlarda physx kapatarak oynıcam
physx ı cok arastırmadım ve arastırma geregı duymuyorum...
Ayrıca ati kartlar eyefınıty ve HD3D ıle yıkıp gecer nvidiayı...
Eyefınıty nasıl bır zevk bılıyon mu sen
----------Eklendi @ 21:41:00 ---------- Yazıldı @ 21:38:17 ----------
hıııı sunuda soylemedn gecemıdem. Hybrıd physx mod dıye bır olay var.. Bende denemeyı dusunuyorum![]()
Tehlike ";4462889][COLOR="DarkRed' Alıntı:
ben zaten physx kapalı zorluyor kartı açıkken kasıyordu oyunlarda kapatım sorunsuz oynuyorum
gt540m imzamda yazıyor sistem
senin kart ne ?

he yaa demı unuttum bıran
bosver physx i. Bır ıse yaramıyor desem yerdır. Tabı benım gorusum
cıdden yaa benbu physx ıle ılgılı arastırma ınceleme yapmadım... Bır ara bakayım
anaaaasenin mesajı cevapla diyecegime düzenle demişim
mobilin gözü kör olsunoyy gülme tuttu beni
![]()