Diyanet işlerinin yeni mobil uygulamaları mutlaka bakmalısınız !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Diyanet işlerinin yeni mobil uygulamaları mutlaka bakmalısınız !!!
S.a Arkadaşlar 26.04.2012 tarihinde diyanet tarafından yayınlanan mobil uygulamalar bir bakın çok harika uygulamalar var.

• Beğen
Tepkiler: undercover_67, kartal076, AHMED... ve 3 diğerleri

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eyvallah kardeş

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bu konuyu ben 2 3 hafta önce açacaktım yalnız araya farklı şeyler girince açamadım. Eyvallah

nizamfazlı

Üye
çok teşekkürler kardeşim

marist

marist

Üye
:tşk:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar ;

kısa bir bilgi bir daha vermek istiyorum eğer java olan uygulamayı kullanıyorsanız ,telefonda sanal klavye çıkacaktır eğer bundan rahatsız olursanız buyurun sanal klavye nin kaldırılmış hali

Kur'an da ve mealde ekranı sağa yada sola hareket ettirerek diğer ayetleri görebiliyorsunuz

Ezan ise 5 vakit okuyor fakat java da proğram açık olması lazım eğer proğram kapalı ise ezan okumuyor bilginize.

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
rica ederim arkadaşlar ;

kısa bir bilgi bir daha vermek istiyorum eğer java olan uygulamayı kullanıyorsanız ,telefonda sanal klavye çıkacaktır eğer bundan rahatsız olursanız buyurun sanal klavye nin kaldırılmış hali

Kur'an da ve mealde ekranı sağa yada sola hareket ettirerek diğer ayetleri görebiliyorsunuz

Ezan ise 5 vakit okuyor fakat java da proğram açık olması lazım eğer proğram kapalı ise ezan okumuyor bilginize.

paylaşımın için teşekkürler fakat rardan çıkan yükleme hatası veriyor bilgin olsun[/SIZE][/COLOR]

AHMED...

AHMED...

Üye
nokia c6.01 e olurmu dostum

- - - Eklendi - - -

ben anlayamadım java uygulamayı biri indirip paylaşabilir mi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar link sağlam ben indirdim problem yok ama yinede alternatif link vereyim buyurun ;direk olarak jar dosyası ve sanal klavye kaldırılmış olandır .

AHMED...

AHMED...

Üye
Saol kardeş emeğine sağlık

AlpReis

AlpReis

Üye
eyvallah kardeşim

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Tesekkurler :)

Eykul

Eykul

Üye
Indirelim neymis bakalim dedim ama benim tel ile olmuyormus...

AHMED...

AHMED...

Üye
on numara program olmuş yapan bizlere ulaştıran emeği geçen herkesten Allah razı olsun

erkan5441

Üye
Teşekkürler:good:

• Beğen

cngzgk47

Üye
Allah razi olsun kardeşim c6-01 e uyumlu tam ekran çalişiyo süper uygulama emeği geçen herkesten allah razi olsun

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Allah sizden de razı olsun arkadaşlar namazında niyazında olanlar için , bir telefonda olmazsa olmazlar güzel bir proğram her an her yerde lazım olabilir.Allah yaptığınız ibadetleri şimdiden kabul etsin.

• Beğen

djadem23

Üye
Saol kardeş

• Beğen

M.T.ADALI

Üye
eyvallah

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt