Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diyanet İşleri Başkanlığı namaz vakitleri uygulaması yakında WİNDOWS PHONE 8 DE
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekoks20
Üye
Konu Sahibi
Diyanet İşleri Başkanlığı namaz vakitleri uygulaması yakında WİNDOWS PHONE 8 DE
Diyanet İşleri Başkanlığının sitesine linki koymuşlar ancak henüz link çalışmıyor yakında geliyor demekki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu
Emekli Yönetici
haber icin teşekkurler. Cok guzel bir gelişme.
OttomaN TigeR
Üye
Bilgi için teşekkürler bende geçenlerde görmüştüm haberi. Gerçi Selman kardeşimin mağazadaki namaz vakitleri uygulaması da gayet başarılı, neticede aynı veri tabanını kullanıyor.
gkcll
Üye
işte bu güzel haber yanlız mağza da böyle bir uygulama var
- - - Eklendi - - -
bir de symbian linki de çalışmıyor
symbianı görünce üzüldüm çocukluktan beri kullanıyorduk yalan oldu gitti keşke nokia bunu gelişrseydi bırazmasa idi
Bilgi için teşekkürler bende geçenlerde görmüştüm haberi. Gerçi Selman kardeşimin mağazadaki namaz vakitleri uygulaması da gayet başarılı, neticede aynı veri tabanını kullanıyor.
Evet o uygulamayi bende kullaniyorum da, fakat vaktinde ezan okumuyor malesef, yurtdisinda kaldigimdan sabah namaz icin mesela alarm kuruyorum, gönül isterdiki böyle güzel bir Mekke ezani ile uyanmak...aklima umrem geliyor
awdil
Üye
Cok guzel bir haber.Diyanette calisip tek lumia kullanan,personel olmama ragmen cok sevindim.
Evet o uygulamayi bende kullaniyorum da, fakat vaktinde ezan okumuyor malesef, yurtdisinda kaldigimdan sabah namaz icin mesela alarm kuruyorum, gönül isterdiki böyle güzel bir Mekke ezani ile uyanmak...aklima umrem geliyor
Selman'ın uygulamasında ezan okuma özelliği şuan için aktif değil ama yakında ekleyecek inşallah. Diyanetin hazırladığı uygulama ile arasındaki fark sadece kıble yönü bulma özelliği. Ben yinede hiç yoktan iyidir düsturunu benimsiyorum