ben telefonumdaki hiçbir video yu göremiyor
gormesi için divx yada xvid uzantılı video olması lazım oncelikle en iyi sekilde video oynatmak içinde bir converter lazim bilgisayrada duzenledigin bir video yada avi formatında cep telefonu için videolar mevcut ararsan bulursun programlar arasında avi uzantılı videoları en iyi sekilde oynatır yeterki telefona uygun olsun o ekran goruntuleri benim telefonumdan cekildi. muhtemelen hata yapıyorsundur yatay ve dikey olarak video izleyebiliyorsun tavsiyem maxicep arşivinden cep için orjinal bir video indir zaten yazmıslardır avi formatlı diye dene sonra neden calişip çalısmayacagını anlayacaksın
--------------- Ekleme ---------------
öncelikle paylaşım için teşekkürler. bu divx oynatıcısına *.sub veya *.srt uzantılı alt yazı dosyalarını ekleyip alt yazılı divx izleme imkanımız varmı.
ben bilgisayarda yamayıp oyle kullanıyorum kusura bakma ama alt yazı goruyor diye biliyorum onceki versiyonlarından dolayı yazıyorum sadece bilgim var tam cevap veremdigim için özür dilerim
hayır ne yazakki turkce degil ama arayuzu basit kendi sitesinden indirildi turkcelestirme yapmayı bilen cevirir paylasır daha sonra
Sadecetelefon hafızasındaki dosyaları görebiliyor. Hafıza kartındaki dosyaları nasıl açabilirim.
formati avi olan dosyaları gorur. hafiza kartınıda gorur 200mb dosyayı kim telefona kopylarki
hafıza kartınıda goruyor demolardan dolayı yazdıysan bunu sil gitsin o demolari :d