sallama789
Üye
-
Konu Sahibi
-
Wipe leri tam yapmayi dene 4.3 4om dan yukl3dim bi probleme rastlamadim sarji gayet iyi kasma yok ve s5 efektleri cok hos wipeleri yapip tekrar denemeni tavsiye ederim
slm ben yükledim ama açılmadı samsung logosunda kaldı. normal rom yükler gibi yükledim sorun bendemi acaba farklı bişey yapmam mı lazım
bende yükledim tarkanın dedigi gibi bende de tema durulurdu diyor ayarlarda sıkıntı var sanki?kardeş samsung logosunda takılı kalıyor bu. her şeyi denedim olmadı. bi çözüm yok mu. bilen var mı.
twrp recovery 2.6.3.3 odin ile kur oluyor kardeş. bununla sorunsuz yüleniyo. ben de aynı sorunu yaşadım. bu şekilde çözdüm
kilit ekrani s5 ten alinmaEwet ama ayarlarına duvar kağıdı değiştiremiyorum bide Google'da dan bazı uygulama cihazınızın sürümüyle uyumlu degil diyor S5 efektleri ?
twrp recovery 2.6.3.3 odin dosyasını payalaşabilirimisiniz netten bulamadımkardeş samsung logosunda takılı kalıyor bu. her şeyi denedim olmadı. bi çözüm yok mu. bilen var mı.
twrp recovery 2.6.3.3 odin ile kur oluyor kardeş. bununla sorunsuz yüleniyo. ben de aynı sorunu yaşadım. bu şekilde çözdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?