Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberDiscovery'ye kucuk bi guncelleme geldi
Sponsorlu Bağlantılar
kaanslmz
Üye
Konu Sahibi
Discovery'ye kucuk bi guncelleme geldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erdi_s
Üye
Ya seviyorum bu telefonu :-D
caglar b
Üye
Ya bıktım unroot yapmaktan
erdi_s
Üye
Bildirim ledi simdi daha da duzgun oldu
kaanslmz
Üye
Konu Sahibi
evet daha iyi oldu
LimePie
Üye
tebrikler gm helal olsun güncelleme desteği yönünden samsungdan daha üstün
DreamX5
Üye
Güncelleme yönünden samsungdan daha üstün derken? gm daha eksiklerini tamamlamaya çalışıyor sürekli aldığınız güncellemelerin çoğu bizim telefonlarımızda zaten mevcut bildirim ledi düzgün çalışsın diye güncelleme alıp samsunga laf etmek komik.
Güncelleme yönünden samsungdan daha üstün derken? gm daha eksiklerini tamamlamaya çalışıyor sürekli aldığınız güncellemelerin çoğu bizim telefonlarımızda zaten mevcut bildirim ledi düzgün çalışsın diye güncelleme alıp samsunga laf etmek komik.
olsun küçükte olsa büyükte olsa güncelleme alıyor buna nediyeceksin ?
erdi_s
Üye
Lutfen konuyu yine acma sapan samsung-gm karsilastirmasina dönüştürmeyelim
anilari35
Üye
indiriyorum bakalım
tapatalk
Üye
adam gibi hatasız yazılım çıkartamayıp gün aşırı orasına burasına yama yapmak mı destek ?
erdi_s
Üye
Buna müşteri memnuniyeti denir
anilari35
Üye
arkadaş bu adamlar nasıl yaranacak ya D anlamıyorum hani bazı futbolcular vardır ya hep - deler ne yapsalar genede olmaz 6 golde atsa bi maçta.
İşte General Mobile da onlardan
Yada çekememezlikten
ceyhuncu
Üye
Abi ben istemiyom yama falan kitkati versin ne ise yariyor yama saçma salak yalaklik olsun diye mi yapiyolar napiyolar anlamadim.