Yardım Discovery satıp iPhone 4 aldım...

Sponsorlu Bağlantılar

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Discovery satıp iPhone 4 aldım...
Merhaba , Discovery aldım 10 gün sonra sattım cihazı iPhone 4 aldım.Daha önce iPhone kullanıyordum maddi sorunlar nedeniyle sattım.Durumum biraz düzelince tavsiye üzerine Discovery aldım fakat Android beni hiç tatmin etmiyor dayanamadım iPhone 4 aldım.Sizce iPhone 4 almakla yanlış karar mı verdim?

frk uzn

frk uzn

Üye
Merhaba , Discovery aldım 10 gün sonra sattım cihazı iPhone 4 aldım.Daha önce iPhone kullanıyordum maddi sorunlar nedeniyle sattım.Durumum biraz düzelince tavsiye üzerine Discovery aldım fakat Android beni hiç tatmin etmiyor dayanamadım iPhone 4 aldım.Sizce iPhone 4 almakla yanlış karar mı verdim?
Destek dün bitti ios 7 son sürüm tabi devam ederse gelir 7.2 -7.3 telefonu 2 sene uygulama sikintisi yasamayizdiye dusunuyorum bende iphone 4 kullaniyorum
Fazla para vermediyseniz yanlis bi karar yapmamssiniz

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Destek dün bitti ios 7 son sürüm tabi devam ederse gelir 7.2 -7.3 telefonu 2 sene uygulama sikintisi yasamayizdiye dusunuyorum bende iphone 4 kullaniyorum
Fazla para vermediyseniz yanlis bi karar yapmamssiniz

Sıfır 680 tl ye aldım cihazı.Elimden bırakamıyorum :) evet 3GS bile su an sıkıntı yasamıyor sanırım ios u bu yüzden seviyorum.Android beni bunalttı.

enterneoll

enterneoll

Üye
Android değil discovery ile alakalı o ve evet iyi yapmışsın tabi para olarak bişey demiyorum ama iphone 4 discovery'den daha iyi

frk uzn

frk uzn

Üye
Sıfır 680 tl ye aldım cihazı.Elimden bırakamıyorum :) evet 3GS bile su an sıkıntı yasamıyor sanırım ios u bu yüzden seviyorum.Android beni bunalttı.
Guzel fiyata almissin hayirli olsun ios alistiysaniz zaten digerlerini kullanamama gii bsey oluyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ios 8'in eylül ayında geleceğini düşünürsek ios 7 için 3 aylık süreçte 7.2-7.3 ü görürüz gibime geliyor..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
10 gun sonra sattin? Tuhaf :D

0MG90

0MG90

Üye
Kardeş keşke üstüne biraz para koyup 4s ile takas yapsaydın.
ios 8'in eylül ayında geleceğini düşünürsek ios 7 için 3 aylık süreçte 7.2-7.3 ü görürüz gibime geliyor..
iOS 8 gelince 7'nin desteği hemen bitmez. 6. sürüm bile en son 6.1.6'yı aldı. Yani 7'yi geliştirmeye devam ederler.

xmustx

xmustx

Üye
Gmdnin tatmin edecek neyi vardı ki :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve muhammettvurucu
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kardeş keşke üstüne biraz para koyup 4s ile takas yapsaydın.
iOS 8 gelince 7'nin desteği hemen bitmez. 6. sürüm bile en son 6.1.6'yı aldı. Yani 7'yi geliştirmeye devam ederler.

ben de öyle düşünüyorum :)

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Güle güle kullan! iOS'un adı geçtiği yerde diğerlerinin lafı bile olmaz. Tebrik ederim ...

fk555897

fk555897

Üye
Keşke en azından 4S alsaydın. Hayırlı olsun.

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
enterneoll

enterneoll

Üye
şimdi kasma olmuyor dersen pek doğru olmaz bendede iphone 4 var kasıyor facebookda bile eski bir telefon unutmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt