Telefon Tavsiyesi Discovery mi s4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

bereke98

Üye
    Konu Sahibi
Discovery mi s4 mü ?
Arkadaşlar bu iki telefondan birini alacağım.Esasında s4 fark atsada benim bütçem biraz kısıtlı.Discovery 600 tl karşılığı alabilirim.S4 ise 1000 tlye 4 ay kullanılmış olarak alabilirim.Siz fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum .İkilemde kaldım.Ayrıca başka telefon önerebilirsiniz.Fakat
bütçem 1000 tl'yi aşamaz.Şimdiden teşekkürler.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Senin söylediğin telefonlardan temizse tabiki S4 öneririm donanım bakımından Discovery'i geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

oguzhangul32

Üye
2. El g2 bence ikisindende daha iyi olur tabi bu birazda telefonu ne amacla kullanacagina bagli

batosnokia

Üye
S4 al dostum discovery de iyide s4 ölçüşemez g2 tavsiye etmem oyunlarda çok senkronizyon sorunu var

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Tabiki s4

Narutodth

Narutodth

Üye
S4 istedigi kadar kullanilmis olsun herturlu tercih edilir s4 un yaninda discoverynin lafinin edilmesi hata

alical33

alical33

Üye
Alabiliyorsan kesinlikle s4

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
:) bütçe uygun sa tartışmasız s4

fuko08

fuko08

Üye
Ya da istersen marta kadar bekle gmd 2 al?

MaxipmaN

Üye
gmd2 s4le kapışamaz 1gbsa hiç kapışamaz zaten

bereke98

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım s4 alacağım.Sağolun.

• Beğen
Tepkiler: Narutodth ve GökhanERMCLR
anilari35

anilari35

Üye
Onemli olan burda senin ihtiyaclarin senin ihtiyaclarini discovery yetiyorsa ikinci ele hic girme bile ama dersen isyerinde toplantilarda sunum yapmam gerekiyo vs. Pek 2.el onermesemde s4 kayabilirsin.

PME 4L

PME 4L

Üye
Telefonu telefon olarak kullancaksan GM en yeni oyunları oynucaksan s4

LimePie

LimePie

Üye
s4 varken gmd alınırmı yanına yaklaşamaz kesinlikle s4

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ikisinde de sikinti cikabilir sifir da olsa ben olsam kasasi temizse alirdim s4'u. kasadan ziyade cam ve kamera cami ne durumda bak ona gore al. fiyati ikinci el icin normal geldi daha once duyduklarim da 1000 tl gibiydi.

Invoke

Invoke

Üye
Temizse S4.
Aradaki fark kıyaslanmaz bile. :D

anilari35

anilari35

Üye
Arkadaslar siz burada yorum yazarken fiyatini goz onune almiyorsunuz arkadas 2 side ayni fiyat yada heduye gelecek hangisi gelsin diye sormamis bunlarida dusunun

sarisinboy123

Üye
Tabiki S4 karşılaştırmak hata

LimePie

LimePie

Üye
olsun telefonda problem yoksa s4 alınır yani gmd almak mantıksız

Üst Alt