Tavsiye Discovery Mi ? Casper Mı

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Discovery Mi ? Casper Mı
Discovery mi yoksa Casper vıa A3216 mı almalıyım ? bu hafta almam lazım ve discoveryi hiç bi yerde bulamıyorum casper hakkındada fazla bilgim de yok yardımcı olun arkadaşlar varmı stokta olan güvenli bi site ?

Buğra

Admin
Tabiki discovery çünkü vasper via daha pahalı discvoery'den ve ekran çözünürlüğü daha düşük bunun haricinde neredeyse aynı sayılır özellikler

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Discovery bulamadık babamda başka telefon al dedi ve daha pahalıya casper siparişi verdik 2 dk önce

Tepkiler: Buğra

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi

neyse hayırlı olsun ön sipariş verebilirdin 1 haftaya gelirdi eline

Saolasın köye gidicem bugün yada yarın almam lazımdı babam kaşındı o telefon yok başka al felan bende ilk gördüğümü aldım inşallah pişman olmam he parça sorunu olurmu ?

-efşan

Üye
Hayırlı olsun.
İyi karar.

Tepkiler: Ccihat67

Samet.25

hayırlı olsuda acele karar vermişsin insallah pişman olmassın sonucta aldımmı en kötü 1 2 sene kullanıcan

Buğra

Admin

Saolasın köye gidicem bugün yada yarın almam lazımdı babam kaşındı o telefon yok başka al felan bende ilk gördüğümü aldım inşallah pişman olmam he parça sorunu olurmu ?

oyunlarda çok iyi olmaz ama söyleyeyim gpu adreno 203 eski bir gpu malesef

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun.
İyi karar.

Saolasın pek memnun değilim ama olsun

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun ne diyelim

Saolasın :/

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsuda acele karar vermişsin insallah pişman olmassın sonucta aldımmı en kötü 1 2 sene kullanıcan

Evet babama sinir oldum verdim direk saolasın

- - - Eklendi - - -

oyunlarda çok iyi olmaz ama söyleyeyim gpu adreno 203 eski bir gpu malesef

Hadi yaa moralim bozuldu şimdi

- - - Eklendi - - -

Siparişi İptal ettim Discovery siparişi verdim

Invoke

Üye
İyi yapmışsın ben de, casper alma donanımı dandik demek için girmiştim konuya, sipariş verdim yazısını okuyunca dedim : "tüh, yazık olmuş"
İnşallah, gmd pişman etmez