Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeDiscovery küçük sorun
Sponsorlu Bağlantılar
muhammettvurucu
Üye
Konu Sahibi
Discovery küçük sorun
Merhaba arkadaşlar ben discovery kullanıyorum da canim sıkıldı ayarlar telefon hakkında bölümüne girdim derleme numarasina 7-8 kez bastim şöyle bişi çıktı siz artık geliştiricisiniz. Bunu nasıl kapatabilirim açık kalması bir sıkıntı oluşturur mu?
0MG90
Üye
Hayır sadece ayarlarda ki geliştirici seçenekleri menüsünü açtın bir zararı yok.
muhammettvurucu
Üye
Konu Sahibi
Kapatılabilir mi?
fk555897
Üye
Kapatmana gerek yok. Sadece Ayarlar'daki ayarlardan bilmediklerini kullanmadan önce bir araştır.
Merhaba arkadaşlar ben discovery kullanıyorum da canim sıkıldı ayarlar telefon hakkında bölümüne girdim derleme numarasina 7-8 kez bastim şöyle bişi çıktı siz artık geliştiricisiniz. Bunu nasıl kapatabilirim açık kalması bir sıkıntı oluşturur mu?
Ayarlarda geliştirici seçenekleri üzerinde ON/OFF gibi bir şey olur, onu OFF yaparsan kapanıyor olması lazım. Kapatmanın ya da açmanın sana bir zararı yok, sıkıntı oluşturmaz.
Türkçe'ye "geliştiricisiniz" diye çevrilmesi de biraz komik. =P