Discovery Hafıza Sorunu ( LÜTFEN )

Sponsorlu Bağlantılar

sp3s1al

Üye
    Konu Sahibi
Discovery Hafıza Sorunu ( LÜTFEN )
Arkadaşlar telefonum general mobile discovery 16 GB telefonuma günlerdir bir uygulama bile yükleyemedim durmadan hafizada yer yok deyip duruyordu ve format atmak zorunda kaldim format attigim halde gene ayni sorunla karsilastim telefonun orijinal programları harici google playden uygulama indiremiyorum yeterli hafiza yok diyor SD kartta yer yok diyor SD kart kullanmiyorum en ufak uygulamaları bile indiremiyorum mackolik adli program bile inmedi yeterli hafıza yok diyor ne yapmam gerek lütfen yardimci olun
Arkadaşlar yardimci olum lütfen

jackalyakup

jackalyakup

Üye
kardeşim ayarlardan çalışan uygulamalara gir. Googleplay i tıkla. Güncellemeleri kaldır . sonra googleplaye gir istediğini indir. İlerde aynı sorunları yaşarsan tekrar aynısını yaparsın. bide hafıza kartı varsa tüm uygulamalarını hafıza kartına taşı.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar telefonum general mobile discovery 16 GB telefonuma günlerdir bir uygulama bile yükleyemedim durmadan hafizada yer yok deyip duruyordu ve format atmak zorunda kaldim format attigim halde gene ayni sorunla karsilastim telefonun orijinal programları harici google playden uygulama indiremiyorum yeterli hafiza yok diyor SD kartta yer yok diyor SD kart kullanmiyorum en ufak uygulamaları bile indiremiyorum mackolik adli program bile inmedi yeterli hafıza yok diyor ne yapmam gerek lütfen yardimci olun
Arkadaşlar yardimci olum lütfen

discovery 16 GB KitKat Stock ROM kullanıyorsan ve garantin yoksa Custom ROM kullanmanı öneririrm garantin varsa Stock JellyBean kur Stock KitKat çok kötü bir ROM ayrıca sorunun çözümü de %90 yeni ROM flashlamayla çözülecektir

Rygebin

Rygebin

Üye
 General Mobile 4G yle ilgili problemleriniz varsa buyrun yardımlaşalım .

{Reklam Amaçlı Değildir . Hatta Reklam Yapanları Sevmem. Bizzat size ben yardımcı olacağım buyrun :) } Bunu 1000 yerede atsam reklam değil yardım edicem söz veriyorum :)

Üst Alt