Sizce gelirmi yada orjinal kk güncellemesi alırmıMaalesef discovery için şuanda cm romu yok
CM11 Romları gelir elbette resmi olmayan cm romu var ama çok sorunlu neredeyse hiç bir şey çalışmıyorSizce gelirmi yada orjinal kk güncellemesi alırmı

Peki resmi cm11 gelirmi bide orjinal kk ne zaman geliyor bi bilgi varmiCM11 Romları gelir elbette resmi olmayan cm romu var ama çok sorunlu neredeyse hiç bir şey çalışmıyor
Orijinal KK gelecek elbette
Geldiği zaman ilk işim LegenD Rom v7 çıkarmak olacak![]()
CM resmi olarak gelmez hiç düşünmüyorum geleceğiniPeki resmi cm11 gelirmi bide orjinal kk ne zaman geliyor bi bilgi varmi
Tamam hocam eyvallah wonderden discoverye gecince böle oluyo suan adranaline romdayim önerebileceginiz bi rom varmıCM resmi olarak gelmez hiç düşünmüyorum geleceğini
Orijinal kk haziranın sonu gibi söyleniyor
Tercih sizin romlar ortadaTamam hocam eyvallah wonderden discoverye gecince böle oluyo suan adranaline romdayim önerebileceginiz bi rom varmı

Tercih sizin romlar ortada![]()

KK Gelsede kurtulsakkk kitkat oluyo android 4.4 evet orjinal kitkat alcak kesincm çin işlemcilere destek vermiyor
Aynen ben aldigim her telefona cm yuklerdimhaziran sonu gibi gelir diye düşünüyorum cm destek vermemesi çok kötü![]()

Aynen cok iyi olurBence bir grup oluşturup cm den istesek nasıl olur ? Mtk işlemci diye bütün bunlar![]()