GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Ne zaman guncelleme gelcek rootu kaldirdim orjinal yedegi yukledim bekliyom
Asıl soru daha güncelleme gelirmi
Ben xposed installer yükleyip freemork güncelliyorum açılışta takılıyor hep
Ne gibi değişikler yaptın bu proyla

Arkadaşlar ben 2 plus kullanıyorum. Xposed yükledim, bazı mod ları kullanıyorum,ama xblast ve gravity box ta takılıyor.
Flat style indicator, Flat style bar, Xuimod, saat rengini saniyeyi ve ikonları ayarlamaya yarıyor, aslında birçok özelliği bir arada sunuyor bu modlar

Tepkiler: ÇaRşI 2387
Siz hangi modülleri kullanıyorsunuz?
Dediğiniz sorun bende yok ama daha ilginç bir soruna sahibim; hızlı ayar panelindeki telefon sahibi fotoğrafı kendi kendine değişiyor. Neden kaynaklandığını bulamadım ama çok sık olmuyor zaten.
Arkadaşlar bildirim paneline kullanıcı resmini nasıl koyuyoruz?

Ben cihaz sahibi kısmına resim koyamadım.

rehperde profil ekle var üstte oradan yapıyorum ben
Kaydırma hızını arttırmak için bi modül vardı sanki kullanan ismini bilen varmı

Tepkiler: SAMSUN555555
Xuimod var orada kaydırma ile alakalı ayarlar var. Bi bak istersen

çarşı2387 Teşekkürler hallettim resim işini

Tepkiler: ÇaRşI 2387

memo4535

Üye
arkadaşlar general mobile sayfasında lollipop için herhangi bir konu söz konusu degil yazıyor o zaman bizde şöyle yapalım

cyanogen mod ekibi sesimizi duy

SEVGİLİ ARKADASLARİM BANA GMD II STOK ROM VEYA BACKUP LAZİM . LUTFEN YARDİMCİ OLUN. ANA KONUDAKİ STOK ROM U DENEDİM FAKAT İSE YARAMADİ BRİCK OLDU TELEFONUM. SU AN MECBURİYETTEN ALCATEL ROMU KULLANİYORUM . LUTFEN YARDİMCİ OLURSANİZ MİNNETTAR KALİRİM . SİMDİDEN YARDİMCİ OLAN ARKADASLARİMA TESEKKUR EDERİM 'Telefon Çift Sim '

Son düzenleme:
Yedeği çince menüden geri yüklemeye çalıştınmı

Son düzenleme:
Tepkiler: jeosalih
Evet birçok kez yukledim fakat her seferinde brick oldu . tekrar şimdiki yedeği yüklemek zorunda kaldım .

brhmstn2

Üye
arkadaşlar telefon full brick oldu hiç bir şekilde ışık falan yanmıyor pc görüyor fakat sp flash tool görmüyor tüm driverleri yeniden yükledim gene olmadı yardımcı olursanız sevin irim

ya arkadaşlar hala lollipop rom yükleyen veya bulan yokmu

KARDEŞLERİM BU KONUDA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN COK İŞİME YARADI
Sorununu çözdünmü bilmiyorum bi kaç hafta böyle geç cvp verebileceğim. Yeniden kurmayı dene yada ROM yedeğini yükle
KARDEŞİM HATA YAPMISIM KUSURA BAKMA SU ANDA DÜZELDİ ROOTLU ROM BULDUM NETTE ONU YUKLEDİM BU YEDEKLEDE ORJİNALE DÖNDÜ BU KONUDA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN COK İŞİME YARADI

Tepkiler: caneira07 ve ÇaRşI 2387