Öneri DİSCOVERY 2 MİNİ

Konu Sahibi
DİSCOVERY 2 MİNİ
Discovery 2 mini ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardım nasıl bir telefon akıcımı performansı nasıl batarya süresi felan bakımından!!!!! acill lütfen yardim

Fiyat performana olarak cok iyo bence alinabilir

Mah degerini tam hatirlamiyorum ama discovery sarz cok iyi onu soyleyim disco 2 minidede iyidir diye dusunuyorum

Alp-Khan

Üye
bence b*k gibi wp daha iyi kardeş

wpfurkan

Üye
kardeş wp iyide adam gibi bi arayüzü yok ki metro ne b*k düzeltsin ara yüzü alalım

Bana görede Androidin ara yüzü b*k gibi. Yanı insanların zevkleri çok değişik mesela Samsungları güzel bulan insan topluluğu bile var yani. Genel anlamda b*k gibi diyemezsiniz. Tamam kendi fikriniz öyle olabilir ama bu herkes için geçerli değildir.

Not: Metro bağımlılık yapıyor. Uzun süre kullandıktan sonra insana Android Windows 95 gibi geliyor

Tepkiler: UpOneTR

wpfurkan

Üye
Tamam bir şey demedik yani
Sana illa Wp al diyen mi var. İçinden ne geliyorsa al yahu. Ben sadece kendi fikrimi söyledim.

wp iyi ama tüm uygulamalar oyunlar olmadıktan sonra o kadar para vermenin ne yararı var

wpfurkan

Üye
wp iyi ama tüm uygulamalar oyunlar olmadıktan sonra o kadar para vermenin ne yararı var

Uzatmak istemiyorum ama bu dediğin wpye karşı olan ön yargılardan birisi. Uygulama yokmuş Sana karşı bir şey demek istemiyorum çünkü Android bölümlerinde Wpye atılan çamuru toplasan marsa yol yaparsın

bnde androidi pek sevmeyen birisi olarak wp ye çamur atmıyorum duruşu filan güzel ama örn. arkadaşlarımda var ama bnm oynadığım çoğu oyun mağazada yok diyorlar mağazasına daha fazla oyun alsalar ztn kötü hiçbir yanı kalmayacak

Konu Sahibi
discovery 2 mini iyimi siz onu söyleyin tamam wp çok iyi