jeosalih Üye neziri' Alıntı: olmuyor gene aynı güncellemeyi almıyor off Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şimdi bunu indir adını sadece recovery.img yap sadece bunu flashla bu orj recovery bunun yüzünden olabilir
neziri' Alıntı: olmuyor gene aynı güncellemeyi almıyor off Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şimdi bunu indir adını sadece recovery.img yap sadece bunu flashla bu orj recovery bunun yüzünden olabilir
neziri Üye jeosalih son yazdığını yüklersem nolucak rootmu kalkıcak başka bişeymi iyice manyadım bir kalkmıyo root
jeosalih son yazdığını yüklersem nolucak rootmu kalkıcak başka bişeymi iyice manyadım bir kalkmıyo root
jeosalih Üye recovery suan custom sende bu orj recovery. belki custom yüklü diye hata veriyodur. hala root mu yazıyo güncellemede
recovery suan custom sende bu orj recovery. belki custom yüklü diye hata veriyodur. hala root mu yazıyo güncellemede
jeosalih Üye neziri' Alıntı: dosyalarım silindi ayrıca resimlerim programlarım Genişletmek için tıkla ... rom yüklerken silinir zaten yedek almadın mı ki sen.
neziri' Alıntı: dosyalarım silindi ayrıca resimlerim programlarım Genişletmek için tıkla ... rom yüklerken silinir zaten yedek almadın mı ki sen.
neziri Üye açıldıda dosyalarım yok oldu resimler herşey benim yüklemediğim programlar yüklü bune böle yedek nasıl alıcam çince bu
açıldıda dosyalarım yok oldu resimler herşey benim yüklemediğim programlar yüklü bune böle yedek nasıl alıcam çince bu
jeosalih Üye yedeği yüklemeyi başarmışsın yüklemediğin programlar yedeği alanın programları. sakin ol bi orj recoveryi flashla güncellemeyi dene.
yedeği yüklemeyi başarmışsın yüklemediğin programlar yedeği alanın programları. sakin ol bi orj recoveryi flashla güncellemeyi dene.
jeosalih Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: benim cihaz hala açilmıyor Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu indir sp flash toolun içine at bütün dosyaları tanıt flashla açılacak
ÇaRşI 2387' Alıntı: benim cihaz hala açilmıyor Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu indir sp flash toolun içine at bütün dosyaları tanıt flashla açılacak
jeosalih Üye neziri' Alıntı: bende 2 adet discovery 2 var diğerinde deneyeceğim birde yedek nasıl alıcam Genişletmek için tıkla ... arkadasım onda deneme lutfen rom başarılı sadece recovery sorun bence orj yükle neolur dinle
neziri' Alıntı: bende 2 adet discovery 2 var diğerinde deneyeceğim birde yedek nasıl alıcam Genişletmek için tıkla ... arkadasım onda deneme lutfen rom başarılı sadece recovery sorun bence orj yükle neolur dinle