jeosalih Üye flashla bidaha recovery çince olamaz orjinal yüklü çünkü. benim yüklediğimi indirdin dimi sebonun kini mi indirdin. yada kopyalarken değiştir demedin. talimatı oku
flashla bidaha recovery çince olamaz orjinal yüklü çünkü. benim yüklediğimi indirdin dimi sebonun kini mi indirdin. yada kopyalarken değiştir demedin. talimatı oku
jeosalih Üye flashla bidaha recovery çince olamaz orjinal yüklü çünkü. benim yüklediğimi indirdin dimi sebonun kini mi indirdin. yada kopyalarken değiştir demedin. talimatı oku Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olmadı recoveryi bununla değiş bunu tanıt flash toola bidaha dene bu çince olan
flashla bidaha recovery çince olamaz orjinal yüklü çünkü. benim yüklediğimi indirdin dimi sebonun kini mi indirdin. yada kopyalarken değiştir demedin. talimatı oku Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olmadı recoveryi bununla değiş bunu tanıt flash toola bidaha dene bu çince olan
memo4535 Üye @jeosalih verdigin .tar arşivlerini çıkarırken arşiv sorun yaptı .tar larda sorun var.kardeş sen en iyisi alcatelin romunu yükle sonra paylaşılan yedeği restore yap.eğer yedek sd kartında varsa yedeği yükle
@jeosalih verdigin .tar arşivlerini çıkarırken arşiv sorun yaptı .tar larda sorun var.kardeş sen en iyisi alcatelin romunu yükle sonra paylaşılan yedeği restore yap.eğer yedek sd kartında varsa yedeği yükle
ÇaRşI 2387 Üye jeosalih' Alıntı: flashla bidaha recovery çince olamaz orjinal yüklü çünkü. benim yüklediğimi indirdin dimi sebonun kini mi indirdin. yada kopyalarken değiştir demedin. talimatı oku Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olmadı recoveryi bununla değiş bunu tanıt flash toola bidaha dene bu çince olan Genişletmek için tıkla ... tekrar denıcem
jeosalih' Alıntı: flashla bidaha recovery çince olamaz orjinal yüklü çünkü. benim yüklediğimi indirdin dimi sebonun kini mi indirdin. yada kopyalarken değiştir demedin. talimatı oku Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olmadı recoveryi bununla değiş bunu tanıt flash toola bidaha dene bu çince olan Genişletmek için tıkla ... tekrar denıcem
jeosalih Üye sağlam ben baktım şimdi. alcatelinkini yükleme indirirken sorun olmuştur. tarlar sağlam. tekrar denesin veya son verdiğim recovery ile denesin
sağlam ben baktım şimdi. alcatelinkini yükleme indirirken sorun olmuştur. tarlar sağlam. tekrar denesin veya son verdiğim recovery ile denesin
jeosalih Üye recoverydendir bu olmassa baska bi recovery vericem yedeğin alındığı dposyadan çıkan recoveryi
neziri Üye bendede öyle diyordu tlf kapat yükleye bas dowsnloada teli sonra tak oluyor güncellemeyi deniyom bidakka
bendede öyle diyordu tlf kapat yükleye bas dowsnloada teli sonra tak oluyor güncellemeyi deniyom bidakka