jeosalih Üye @neziri özel mesaj ile sana talimatı yoladım bütün linkler o talimatta. güncellemeyi dene yaz ok.
ÇaRşI 2387 Üye jeosalih' Alıntı: @neziri özel mesaj ile sana talimatı yoladım bütün linkler o talimatta. güncellemeyi dene yaz ok. Genişletmek için tıkla ... BANADA AT
jeosalih' Alıntı: @neziri özel mesaj ile sana talimatı yoladım bütün linkler o talimatta. güncellemeyi dene yaz ok. Genişletmek için tıkla ... BANADA AT
jeosalih Üye hata vermez defalarca yüklendi o tekrar dene yüklenmiştir sen hata olarak algılamışsındır belki diğer aşamalara geç
hata vermez defalarca yüklendi o tekrar dene yüklenmiştir sen hata olarak algılamışsındır belki diğer aşamalara geç
jeosalih Üye Oda olabilir ama hata vermez eğer pc win 8 değil ise çarşı sende mi deniyon çözdünmü sorunu ne aşamadasın
Oda olabilir ama hata vermez eğer pc win 8 değil ise çarşı sende mi deniyon çözdünmü sorunu ne aşamadasın
jeosalih Üye Tekrar kapatıp aç yada tekrar yükle. olur mu ya memo yükledi sorunsuz bunu 5 tane işaretli olacak eksik yapmadın değil mi
Tekrar kapatıp aç yada tekrar yükle. olur mu ya memo yükledi sorunsuz bunu 5 tane işaretli olacak eksik yapmadın değil mi
ÇaRşI 2387 Üye jeosalih' Alıntı: Tekrar kapatıp aç yada tekrar yükle. olur mu ya memo yükledi sorunsuz bunu 5 tane işaretli olacak eksik yapmadın değil mi Genişletmek için tıkla ... evet 5 tane
jeosalih' Alıntı: Tekrar kapatıp aç yada tekrar yükle. olur mu ya memo yükledi sorunsuz bunu 5 tane işaretli olacak eksik yapmadın değil mi Genişletmek için tıkla ... evet 5 tane
jeosalih Üye Sakin ol tekrar dene memo yükledi bunu. Olmazsa recovery atar öyle yukleriz panik yapma tekrar dene