• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

***Disco*** {Mp3}

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_wolf

crazy_wolf

Üye
saol arkadaşım

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
şarkının ismini yazdığın içn teşekkür ederim bu kısa belki tam olanını bulabilirim inşallah :D bana yollayan arkadaşta disco diye kayıtlıydı ama güzel yapmışlar :D kulağa hoş geliyo..

king512

king512

Üye
zeugama diyeşarkı 2006 yılında çıktı

Crescent-23

Crescent-23

Üye
bende değişik versiyonları var aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

buda remixi

ykardesen

Üye
tesekkurler

co1era

Üye
janberk kılmısın sen ?adama destek olucağına köstek oluyosun bu şarkının adını bulsana bana forumda daha önce verilmişti diyosun adama tşk edeceğine daha önce verilmişti diyosun ama nerde hane ? adı ne yazda bizde bilelim madem

burak9400

burak9400

Üye
ben bunu biliyodum zaten tam adı da dj arma disko dur paylaşım için saol

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
janberk kılmısın sen ?adama destek olucağına köstek oluyosun bu şarkının adını bulsana bana forumda daha önce verilmişti diyosun adama tşk edeceğine daha önce verilmişti diyosun ama nerde hane ? adı ne yazda bizde bilelim madem

tmm arkadaşım sakin ol oda insan hata yapmış olabilir belkide başka bir konuyla karıştırdı bn o yorumu hakkında ona cvp vermiştim ztn :ok2:

kalender900

Üye
teşekkürler dostum...!

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt