• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

***Disco*** {Mp3}

Sponsorlu Bağlantılar

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
***Disco*** {Mp3}
Arkadaşlar son zamanlarda çok hoşuma giden bir melodi var bunu sizlerle paylaşmak istedim..
Arkadaşımdan aldığım için tam adını bilmiyorum ama disco diye geçiyor. Özellikle başlangıcı çok güzel mesaj sesi yapmak için ideal bir mp3...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ORYA ve bu-lut-20

cengizba

cengizba

Üye
teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
aslında bu mp3 ü ben yapmadım yani bn dj değilim bunu yapan kişinin eline sağlık çok beğeniyorum ama paylaşan ben olduğum içn, eyw. yorum içn :D:D kafiyelimi oldu ne

bytokat

Üye
sağol kardeş paylaşım için

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
önmli deil..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sanırım daha önce veriLmişti..Emek için eywallah yinede? Konu açmadan arama yapalım lütfen.İyi ForumLar

technonur

technonur

Üye
saolasın benim önceki zil sesimdi bu :D

aygezegen

Üye
guzel paylasım tesekkuler

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
daha önceden verilmişti sanırım

Capkin35

Üye
tşk

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım bnde paylaştım belki değişiktir daha önce aynısı verdildiyse özür dilerim daha güzelini bulmaya çalışırım :)

barbar1453

barbar1453

Üye
yinede paylaşım için sağol güzelmiş güzel alarm sesi olur herkesi ayağa kaldırır

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
arama yapıyorum hala bulamıyorum ama belki şu son zamanlarda meşhur olan disco partizanidir sizin sölediiniz. bu o değil bu başka bi melodi sadece adı disco :ok2:

alicavus

Üye
paylaşım için teşekkürler devamını bekliyoruzü

-dj_ tolg@-

-dj_ tolg@-

Üye
sağol

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
eyw. snde saol..