dişçi olan var mı aranızda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
dişçi olan var mı aranızda ?
abim doktur ama ben yine soruyum aramızda vamı burda dişçi ya dişim agrıyo hafif ,dolgu gerekçek sanırsam ama . 2 hafta sonra gidebilirim dişçiye. Ugraşamam şimdi Ya bide ben küçüklügümden beri dişçilerle kavga ediyom . Aramız iyi olmadı .Bayan veya genç yaşlı olması fark etmiyo.Tam o işi yaparken ben ona laf sokuyom . Ya eline vermiş ler kürek gibi bişi bide tornavida gibi bişi onla bi yardırıyo . Deli ediyolar beni. Otoparka çeviriyo valla . Ya dişçi vasa burdan onla bi iki çift laf edek dicektim off valla sol üst te arka dişim fena şuan biraz rahat ama her an yoklayabilir

anılbaran sağlık bölümünde açsaydın burada kim ilgilenecek

Tepkiler: Tuba.Erva
    Konu Sahibi
yok tedavi etsin diye açmadı m zaten dostum vasa soruyum dedim

mstf_l

Üye
yokda istersen olunur meslek arıyom su aralar muhendislik olmazsa diye

Konu Sahibi
hee dişçiler düşmanım resmen

Konu Sahibi
bira olurmu la ? durumumuz yok illa rakımı olcak .

fullwar

Üye
Kapıya ip bağla... gerisini biliyorsunuz işte. "..."lı bölüm çcukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel sağlığına olumsuz olabilecek kan, vahşet ve dehşet görüntüleri içermektedir.

Tepkiler: minoo ve Tuba.Erva
    Konu Sahibi
yok çekmezler dişimi sanırsam . Dolgu yaparlar gibi umarım yani ama dişçilerle hep kavga ediyom . Napıyım ya bi ara şu dediginiz yöntemi deniyim biraz zaman geçsinde

.............

Tepkiler: greenmile, fullwar ve spy ghost
hemşire burda dururken niye uğraşıyoruz ki anılbaran

Konu Sahibi

fullwar

Üye

dişçi diyor adam sen ise hemşire

ayrıca o " açılın ben doktorum" değil miydi,özentiliğin doruklarında bir resim olmuş

Sahte doktorlar bu ülkede iyi iş yapıyor oda hemşire olarak baksa sorun olmaz.

Tepkiler: greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...