radyo deme ya s4'den beri radyo yoks800 (N9005) versiyonunun Exynos'a göre + yönleri;
Radyo
120 FPS Slow Motion Video
4K video
Daha yüksek hız
Exynos'un s800'e göre + yönleri;
Uluslararası model olduğundan rom desteğinin çok daha iyi olması.
Batarya konusununa girmiyorum bile.Net bir bilgim yok.
en sevdiğim özelliklerdendi 120 fps ve 4k önemli değil benim için ama radyo 
internet radyosu ile normal radyo kalitesi arasında baya bi fark var birisi direk diskten çalıyor birisi dijital kalite ama yapıcak birşey yokİnternet radyosu var aslında net paketin varsa fazla dert edilecek bir sorun değil.
ama orada saydıklarımın hepsi benim için önemli ve ben N9005 alırdım şahsen.Aslında arada baya fark var.
Telefonda izlemek için yaratılmadı zaten
4K panele gerek yokki.1080P ekranlarda da çok yüksek bir görüntü kalitesi sunar.Videodaki pikselleri sıkışık olarak göstereceği için.4K'nın henüz yaygın olmadığını belirtmek için söyledim. Her evde 4K panel yok.
Evet var ama 120 fps değil.Grafik performansı tartışılır bence.3D Mark ve Antutu benchmarkta hep N9005 modelinin arkasından geliyor.exynoslu modelde de slow mo video var hatta fast mo da var. Grafik performansı adrenodan daha iyi Mali 600 ün
bunu ilk defa duydum demekki adreno daha fazla ram harcıyor bu arada bölgesel kilit olayı kırıldı mı ?Birde şöyle bir durum var.
N9005 modelinde kullanıcıya ayrılan RAM 2440
N9000 modelinde ise 2720 mb .
bunu ilk defa duydum demekki adreno daha fazla ram harcıyor bu arada bölgesel kilit olayı kırıldı mı ?