diş teli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
diş teli
ben 1 aydır felan herkesten saklıodum ama maalesef telimi artık çoğu kişi öğrendi tel takmak çok mu acayip bişey sanki millet biri göster bakım der diğeri aç ağzını nasıl takılmış der doktor ya hani çok kızıyorum en başlarda çok acıtmıştı braketler yerinden atmıştı tekrar taktırtmıştım dalga geçen oluyo du 2 3 tane onları da dövdüm ama şimdi alıştım normal bişeymiş gibi ağzımda duruyo daha 2 sene daha duracak :off:

bide önceden ve ya şimdi tel takan var mı?

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Ben takmıştım ama kısa süreli :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ben taktım çıktı ve düzeldi. İyice oku. Çok garipmiş gibi baktıklarında şunu düşün gelecekte onların dişleri eğri büğrü olacakken benim düzgün olacak bütün kızlar peşimde olacak diye düşün.(İyice abarttım :D)İlk başta çok acıtır aylık kontrolleri var bunun. İlk kontrollerden sonra dişlerin çok acıyacak hatta 3 gün falan dişini fırçalayamacaksın. Ama sonraki aylarda hiçbirşey hissetmezsin. Ha bide lastik denen şeyler var. Onları doktor verirse mutlaka tak. Bide çıkacağı günü düşünme hemen gelir zaten :D

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
saolun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yaa boşver dişteliyle dalga geçenlere aldırış etme...
güzeldir dişteli.... dişlerinin sağlıgını düşün :oke:
benim çevremde diş teli takan 4 arkadaşım var hiç düşünmedim bile dalga geçmeyi veya agzının içine düşecekmiş gibi bakmayı..
normal bir durum bence.

xclark

xclark

Üye
masraf ne kadar tutuyor ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2 sene çok degil mi yav :ah
Benimde önde bir disim var azcık yamuk onun için üste taktırırım bi ara diyordum ama 2 sene nasıl durcam öyle olmaz :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
benim bi arkadaş vardı diş teli takıyordu 1 ay sonra ölü bulduk

Jomolocco

Jomolocco

Üye
N1C<-lazımdeğil' Alıntı:
benim bi arkadaş vardı diş teli takıyordu 1 ay sonra ölü bulduk

zuhaha :D depresyona girmis demekki :d:
bende taktim 2.5 yıl boyunca devlettekiler hemen cikartiyorlar oda bir ise yaramiyor
telden sonra damaklikta taktim on numara 5 yildiz oldu kardesim
dalga felan gecen olursa takma kafana
benimde onceden sadece altta vardi dudagimi kapatarak konusuyordum dalga gecerler dlye sonra alistim kimsede bisi demedi en onemlisi sen kendini oyle kabulleneceksin ve temizligine dikkat edeceksin . bilmem anlatabildinmi

bu yazı forumrunner ile gönderildi

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
maliyet 3 bin tl

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
ama yurtdışı seninki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...