fLuke!
Üye
-
Konu Sahibi
-
O dediğin dalga geçmelerin olacağını düşünmüyorum.koskoca adam olduk üniversitedeyiz,zaten olgun adamlar o lafı söylemez
Ben de dişlerimi yaptırmak istiyorum ya çarpık çarpık bi kaç tanesi.yaşım da baya ileride ama bilmiyorum artık nasıl olacak.21 yaşındayım tel düzeltir mi dişlerimi?
Benim dogustan 2 tane disim eksik, o yuzden dis teli takiyorum yillardir. Dislerim birbirlerinin yerine kayiyor yoksa.
Adam teli ilk taktiginda abartmiyorum 2 gun toplasan 5 saat uyuyamadim agridan, sanki biri butun dislerimi sokmus, ters keskin kismini cevirip ete geri saplamis gibiydi. O hafta 5 kilo verdim haliyle corba disinda bir sey yiyip icemedigim icin.
Onun disinda bazi yerleri gerdiginde hafif agrilar oldu ama ilk takilisini hic unutmuyorum. Belki benim disci ilk seferde fazla abandi bilemiyorum.
Dalga geçen olsa da pek takmam benbak şimdi korkmaya başladım ağrı falan deyince diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ya
bende şubattan beri var ön diş öne doğru gelmişti düzeldi ama tedavi hala devam ediyo sol azı dişlerinin üzerine diş etleri indi(aklımı kaçırcam) nedendir bilinmez
Ondan kolay ne var ..
Yakınında varsa kamyoncu al yanına bir pamuk biraz fren hidrolik yağı iste pamugu ban biraz dişine koy
Alay etmiyorum denedim,denettirdim,gördüm
12 yaşındaki çocukları bıçaklıyorlar kendini tehlikede hissetmemek içindirbence en kötü yanı kola içememek
bu arada dünde 12 yaşında biri profilinde 22 yazmıştı bu da hayırdır nedir bu geçlerin 22 yaş takıntısı
12 yaşındaki çocukları bıçaklıyorlar kendini tehlikede hissetmemek içindir21 yazas ters çevirip bıçaklardı millet oda 22 yazar
işsazi işsizi işsahsız
bahçeliyemi özendin
Lazer diyince aklıma nedense son durak 5 geliyor izledinizmi bilmemBenim de dişlerim çok hafif bozuk. Birkaç tanesi çok az eğik. Diş teliyle bunları geçirmeden önce dişçide derin bakım yapıp, dişleri lazerle beyazlatıp öyle takmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?