Diş Fırçalamanın Yerine Geçen Sakız üretildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Diş Fırçalamanın Yerine Geçen Sakız üretildi
Ağızda oluşan bakterileri öldüren ve dış fırçalamanın yerine geçebilen yeni bir tür sakız üretildi.

<div align="center"></div>

Amerikan Askeri Diş Sağlığı Araştırma Enstitüsü (USADRD) tarafından, askerlerin ağız ve diş sağlığıyla ilgili yaşadığı sorunlar üzerine geliştirilen sakızın, diş plağında oluşan bakterileri kırdığı ve dişteki flor tabakasını koruduğu ifade ediliyor.

Yeni geliştirilen sakızın, önümüzdeki yıllarda diş sağlığı açısından etkin bir koruma yöntemi olacağı tahmin edilirken, sakızın, zaman sıkıntısı çeken insanlar için güncel hale geleceğine inanan araştırmacılar, üzerinde halen araştırma yapılan sakızın ilk önce Amerikan askerlerinin malzeme çantasındaki yerini alacağını kaydediyor.

tofy

Üye
çok iyi

ama ben diş macunum ve diş fırçama ek olarak kullanırım yinede

gknky

gknky

Üye
valla ben hep fırçalarım sakızdan da nefret ederim

a21a

a21a

Emekli Yönetici
ne kadar olsa diş fırçasının yerini tutamaz .. dişlerin arasına giren ve diş üzerinde biriken kalıntıyı temizlemesi açısından...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ark bu sakız kesin cözüm burda sakızın içinde bulunan bir takım seler bakterileri ölduruyo agızda getirilen geviş misali olayda dişin parlamasını saglıo içindeki kristal parçalar bogazı ve dili temizleyip hoş koku veri babam doktorda ordan biliorum yurt dışından ipana nın uerttigi sakız geldi gerçekten cok ii

kay99

kay99

Üye
bence bu sakız türkiyede fazla tutar çünkü ülkede uyuşuk adamlar biraz fazla ama bana göre dşleri fırçalamak en iyisi

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
doğru insanlar çok üşeniyor
ama fıçanın yerini tutamaz

isimsiz_

Üye
eger gercekten temizlerse cok güzel zamanda tasaruf hemde

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
bence diş fırçalamanın yerini tutmaz gibi ama yinede güzel bir fikirmiş......

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
doğrusunu sölemek gerekirse bu olay turkiede cok tutmaz cunku bu sakız turkiyeye gelecekte ohoooooooooo o&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zaten ağzımda teller var sakız yasak ama olsun gerçekten işime yarar yakında gelirse..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ya sakız makız olmaz diye düsünüyorum,alıcaksın fırçanı macununu fırçalayacaksın kendin 5-6 dakika
bunun yerini tutabilirmi,

DaRKoRaNGe

Üye
valla nedesem diş fırçalamağa hep üşeniyorum,fırçalasamda böyle bişey tambenlik = tembellik

kırizantem

Üye
diş fırçalamanın yerini tutmaz bencede ama
iyi bi alternatif olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...