Tavsiye direksiyon seti önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
direksiyon seti önerisi
bi direksiyon seti alıcam tavsiyesi olan var mı? (debriyaj falan gerekmez standart direksiyon gaz vites olsun yeter) en ucuza kaça alabilirim? (marka olması gerekmez)

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla şimdi 70-100 arası markasızlar var ama 150 lira civarlarında olan 2.el Logitech Momo Direksiyon tavsiye ederim çok kalitelidir eğer almışken iyi bir şey istersen bunu al. Diğerleri yaylıdır sağa çevir direksiyonu bırak direk ortaya döner , duvara çarpınca titremez bile. Logitech'te duvara çarpınca direksiyon diğer tarafa bile dönüyor daha neleri var :D

Son düzenleme:
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Valla şimdi 70-100 arası markasızlar var ama 150 lira civarlarında olan 2.el Logitech Momo Direksiyon tavsiye ederim çok kalitelidir eğer almışken iyi birşey istersen bunu al. diğerleri yaylıdır sağa çevir direksiyonu direk döner duvara çarpınca titremez bile. logitechte duvara çarpınca direksiyon diğer tarafa bile dönüyor daha neleri var :D
2. El alma şansım yok bi mağazadan falan alcam

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bi ara Logitech'in uygun fiyatlı olan modeli vardı sanki. O olmazsa çare Snopy.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
gittiğimde indirimde falan olsa kaça bulurum? (indirimde 20 tl ye 2 tane joystick almıştım hala kullanıyorum işimi görüyo her özelliğide var) bu direksiyonu 50-60 a kapatabiliyomuyuz?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
gittiğimde indirimde falan olsa kaça bulurum? (indirimde 20 tl ye 2 tane joystick almıştım hala kullanıyorum işimi görüyo her özelliğide var) bu direksiyonu 50-60 a kapatabiliyomuyuz?
O fiyata biraz zor kardeşim. Bazı sitelerde kampanyalar olabiliyor. Bir de avantajix kullanırsın biraz daha düşer. Belki öyle alabilirsin.

avcitalip

avcitalip

Üye
bi direksiyon seti alıcam tavsiyesi olan var mı? (debriyaj falan gerekmez standart direksiyon gaz vites olsun yeter) en ucuza kaça alabilirim? (marka olması gerekmez)
2.el logitech gt driving force alabilirsin 200TL civarı olması lazım...