Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direk belleye geçiş
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
necoloks
Üye
Konu Sahibi
Direk belleye geçiş
Arkadaslar konuya biraz uzagım ama n8 ime anna yüklemeden belle yi yüklemek istiyorum. Böyle bişeye imkan varmı yoksa anna yüklememiz sartmı ilk önce ?
hizan
Üye
anna yüklemeden olmaz annayı yükle teli açmadan belleyi yükle olur.
realplayer2
Üye
ilk önce anna yüklemene gerek yok tabiki. naviden 22.14 yada 24.01 annayı indir forumda anlatıldığı gibi belle dosyalarını onlarla değiştirerek flaşla. ama çok değil bir ay daha beklersen orjinal belle geldiğinde nokia suitele yaparsın ama belle gelene kadar anna kullanmak istersen daha mantıklı olur senin için belleye geçmeden önce annayı test etmiş olursun. anna kullanmadan belleye geçersen biraz zorluk çekebilirsin
necoloks
Üye
Konu Sahibi
Annayı kolayca nasıl yüklerim? Forumda anlatımı var flaşlama falan var tam anlamıyorum ondan ama bazılarıda ovi suit falan demiş oviden nasıl yükleyebilirim?
realplayer2
Üye
Oviyi aklından çıkar nokia suite oldu artık. google a yaz nokia suite 3.2.100 download diye indir kur cihazını usb kablosuyla bağla yazılım güncellemelerine bak 25.07 sürümü var onu yükle adım adım. en kolay ve basiti bu diğer yöntemlere hiç girme.
Annayı kolayca nasıl yüklerim? Forumda anlatımı var flaşlama falan var tam anlamıyorum ondan ama bazılarıda ovi suit falan demiş oviden nasıl yükleyebilirim?
wireless ya da sınırsız cepnetin varsa*#0000# den güncellemeleri kontrol et de. Çıkar ordan. Ama biraz uzun sürüyo.
necoloks
Üye
Konu Sahibi
Nokia suite ile güncelleştiriyordum yalnız indirdi falan ama yüklerken 4.adımda bir hata olustu diye uyarı verdi. Sizce neden?
ЯReiS
Üye
4.adim dediginiz refurbush tusuna basinca dosya eksik uyarisi mi? eger oysa iptal diyip o pencereyi kapatin ve edit diyip acilan pencerede kirmizi renkli olan dosyayi silin devam edin hata kalkacaktir.
serinaga
Üye
Arkadaş phoenix ile yapmıyor ki refurbish çıkmaz. Hata verdiyse suit ile flash atma ile ilgili konuya git ...
bebe_ruhi
Üye
Az oncede yazdim, belle yada annayi s3 ten iyi kilan ve bu ugraslara deyecek sey nedir. Ha bide belle yada annaya gecince sertifika sorunu ne oluyor
realplayer2
Üye
sertifika sorunu sadece unsigned dosyalarda olur bu s3te de olur 6600da da oluyodu annada da bellede de oluyo
4.adim dediğiniz refurbush tusuna basinca dosya eksik uyarisi mi? eger oysa iptal diyip o pencereyi kapatin ve edit diyip acilan pencerede kirmizi renkli olan dosyayi silin devam edin hata kalkacaktir.
Flash atmıyor arkadaş. Kafasını karıştırma
Kardeş sen sadece anna yükleyeceksen neden *#0000# den yapmıyorsun? Hiç bir sorun çıkmaz. *#0000# yaptıktan sonra seçenekler, sonra da güncellemeleri kontrol et dersen zaten bulur yeni güncelleme. En basit ve en hızlı yol.
MertcaN9
Üye
ben telefondan yaptım gayet de basit bir işlem bilgisayarla yapmayı göze almaktansa telefonla yapmanı öneririm. menü-ayarlar-telefon-telefon yönetimi-cihaz güncellemeleri'nden seçeneklere tıklayarak güncellemeleri kontrol et yazısı var ondan yükleyebilirsin gayet kolay ben öyle yaptım şahsen geçen hafta