Direct 2009 Son Sürüm Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Direct 2009 Son Sürüm Yardım
arkadaşlar directın son sürümünü yüklerken söyle bir durumla karşılaştım ne yapmam gerekiya lüften yardım

--------------- Ekleme ---------------

yokmudur cevap verecek

Perfect!

Üye
browse yapıp direct in yolunu göster bi bakalım

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
drectin yolu nerde bilmiomki kardeş.

Perfect!

Üye
yükleme dosyasını göster .msı falanda olabilir

qpel

Üye
o sorun değilki oraya browse i tıklayıp herhangibi klasör belirteceksiniz o klasöre dosyalar çıkartılacak sonra o klasörden exe dosyasını tıklayıp kuracaksınız veya indirdiğiniz dosyaya winrarla çıkartmayı deneyin o klasörden kurulumu yapın

Perfect!

Üye
evet dene bi olması gerekir ben şimdi pc ye geçti resimi görünce anladım extracted dio eğer olmazsa bakarız

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler işe yaradı bide size bişey sorcam bu DİRECT nedir, ne işe yarar,pcye bir faydası varmıdır,hangi işletim sistemlerinde çalışır,oyunlara etkisi varmıdır öğrenmek isteyip sizinde görüşlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Masaüstüne filan yeni bir klasör aç dosyaları oraya çıkaracak ve kuruluma başlayacaktır.

DirectX nedir ? Kısaca ;

DirectX, Microsoft'un oyunlar başta olmak üzere çoklu ortam yazılımlarını rahat, hızlı ve uyumlu şekilde hazırlayabilmek için yarattığı bir Yazılım Programlama Arayüzüdür. İçerdiği bileşenler şu şekilde özetlenebilir.

• Direct3D (veya yeni adıyla WGF: Windows Graphics Foundations - Windows Grafik Temelleri) hem iki hem üç boyutlu grafikleri ekrana dökmeye yarar. Piyasadaki çoğu ekran kartının en modern donanım hızlandırma özelliklerini destekler.

• DirectSound hem iki hem üç boyutlu ses için kullanılır. Windows altında çalışabilen her ses kartı en azından yazılım ile DirectSound ve DirectSound 3D desteğine sahiptir.

• DirectInput, klavye, fare ve oyun çubuğu gibi bileşenlerin giriş ve çıkışlarını basit bir şekilde yönetebilmek için olan arabirimdir.

• DirectPlay ise TCP/IP, modem ve Bluetooth gibi birçok protokol üzerinden bağlantı ve mesajlaşma bileşenlerini içerir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt