Dırdırcı Kadın Kalp Hastası Yapıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Prof.Dr. Uyan çok konuşan dırdırcı kadınların kocalarını, dayakçı kocaların da eşlerini strese sokarak kalp hastası olmalarına yol açtığını açıklayarak, şöyle konuştu;

“Yüksek tansiyon, beyin kanaması, felç, kalp krizi krizini arttıran faktörlerdendir. Çok konuşan kadınlarla, dayakçı kocalar, eşlerini strese sokarak tansiyonlarının yükselmesine yol açarlar. Ayrıca geçim standartları çok iyi olmayan, ısınma sorunu çeken ailelerin çocukları da kalp hastalığı riski taşırlar.”

Sadece karın doyurma derdinde olan ve hijyenik koşullarda beslenmeyen, diyet yapma şansı olmayan ve aşırı sigara tüketen kişilerin kalp damarlarının bozulduğunu ve kan yağlarının yükseldiğini de vurgulayan Prof.Dr. Uyan, “Hayat standartlarının altında yaşam sürdüren kişiler, damar tıkanıklığı ve kalp krizi sonucu ölümle karşı karşıya kalırlar. Isınma sorunu yaşayan aileler ve çocuklarında görülen akut eklem romatizması, kalp kapaklarının bozulmasına yol açar. Bademciklerin şişmesiyle başlayan, eklemlerde görülen şişlikler kalp kapaklarının bozulmasına yol açar” dedi.

iremm

iremm

Üye
:ehe

canturgay

canturgay

Üye
bilinen bişey..:islik
hatırlatma için teşekkürler.. :ehe

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Doğru söze ne denir :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
aynen yapar tabi

hidayet

hidayet

Üye
böylelerini allah düşmanıma vermesin :)

POWER

POWER

Üye
Allah düşmanımın başına vermesin :ehe

omayra

Üye
Erkek kadını gıcık ederse, kadın da dırdır eder elbette! Sonra da erkeğin yaptığı gıcıklık yine döner kendisini bulur, kalp hastası olur! Sistem böyle işliyor ;)

O halde burdan şu sonucu çıkarmak yanlış olmaz : Beyler, hanımlarınızı gıcık etmeyin, onlara iyi davranın, kalp hastalıklarından korunun! :oke:

Ya da bu konuya şöyle bir başlık atsak yine yanlış olmazdı : Eşlerine iyi davranan erkekler kalp hastası olmuyor! :oke:

Aristo mantığı gibi görünse de işin doğrusu budur! ;)

Hangi kadın kendine iyi davranan kocasına dırdır eder ki? Eğer bu durumda da dırdır ediyorsa, ruhsal ya da fiziksel bir rahatsızlığı vardır kadının. Kadın rahatsız iken ona anlayış göstermediği ve gereken tedaviyi alması için önayak olmadığı için, erkek yine hatalıdır! Dırdırı yine hakeder, sonra da döner dolaşır kalp hastalığı olarak kendisini bulur yaptığı bu hataaaa!! ;)

:ehe :ehe :ehe

canturgay

canturgay

Üye
iyide omayra..ben gıcıklı yapmadıktan sonra hayattan zevk alamam..:ehe
öleyim daha iyi... yani nerdeyse öyle..;)
gıcık diye insanı kalp hastası mı yapmak gerekli..:)

omayra

Üye
Sözü edilen şey, kadının dırdır yapmasına mahal verecek oranda gıcıklık :) Cilve olsun diye sataşmalardan bahsedilmiyor kanımca :ehe

canturgay

canturgay

Üye
Sözü edilen şey, kadının dırdır yapmasına mahal verecek oranda gıcıklık :) Cilve olsun diye sataşmalardan bahsedilmiyor kanımca :ehe
anlamadım ya.
neyse senin dediğin olsunn...:D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
way way way
bende neden kalbim ağırmaya başladı diyordum :ehe

şşşşşşşşşşşş neslein duymasın
şaka yapıyorum tabi :islik

CEREN

CEREN

Üye
kadına dırdır yaptıranda erkektir:islik

POWER

POWER

Üye
Canturgay Leiche seni esefle kınadı bak smillere :ehe

omayra

Üye
anlamadım ya.
neyse senin dediğin olsunn...:D

sen dedin ya ben gıcıklık yapmadan duramam diye, ben de demeye çalıştım ki, sen gıcıklık yapacak birine benzemiyorsun, olsa olsa sataşırsın dedim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...