Diner Dash v2.4.28 / Aksiyon / Strateji "30.11.2010"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Diner Dash v2.4.28 / Aksiyon / Strateji "30.11.2010"

"Casual oyun dünyasında, Diner Dash Harry Potter kitapları gibi. Nüfuzunu su götürmez. "- Macworld

* Satılık kapalı% 40! Bu grafik-tepesi App Store klasik restoran imparatorluk kurmak *. "Dash" ve iPhone ve iPod touch üzerinde büyük oyun serilerinden biri olan bugüne kadar 8 milyondan fazla kez indirilmiştir!

beş yıldızlı bir ortak bir yağlı kaşık onu imza diner büyümek Flo, bir tomurcuklanma restauranteur, Yardım. oturma tarafından Delight sizin istekli müşterileri, hizmet ve büyük ipuçları kazanmak için hızlı bir şekilde temizlenmesi. kahve ile Soothe sabırsız misafirler de kızıyorum öncesi ve bononun üzerinde atlamak!

Diner Dash--, dokunma, dokunup olarak gitmek ve restoran merdivenin en üst etme yolunun slayt oyun tam bir menü sunuyor. EĞLENCE günün sırasıdır Çal Diner Dash!

50 zorlu düzeyleri ve 5 temalı restoranlar ile ☆, Diner Dash eğlence addicting bir ziyafet.

☆ Diner Dash sürekli taze içerik, hata düzeltmeleri ve oyun donanımları ile güncellenir.

Ayrıca GameCenter ile Diner Dash oynayan arkadaşlarınızla ☆ sosyalleştirmek

☆ Romantik Rendezvous ve Spooky Salon restoranlar, in-App satın alınabilir daha hızlı yiyecek eğlenceli al.

• Beğen
Tepkiler: cptalperen
cptalperen

cptalperen

Üye
sevdim bu oyunu :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...